Închide meniul

AS.ro LIVE | Spectacol total. Giani Kiriţă este, ACUM, invitatul lui Cătălin Oprişan. Dezvăluiri fabuloase 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 7:30 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

AS.ro LIVE | Spectacol total. Giani Kiriţă este, ACUM, invitatul lui Cătălin Oprişan. Dezvăluiri fabuloase 

Giani Kiriţă i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo

Giani Kiriţă, în timpul unui meci demonstrativ / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Giani Kiriţă este unul dintre cei mai carismatici fotbalişti pe care i-a avut Dinamo şi România. Cu o atitudine de "fiară" pe teren, Giani Kiriţă este un om jovial în afara terenului, mereu pus pe glume. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

URMĂREŞTE AICI ÎN TIMP REAL AS.ro LIVE, ACUM

Giani Kiriţă ar fi fost un jucător de tenis foarte bun

Giani Kiriţă a dezvăluit, într-un interviu acordat Antena Sport, că dacă ar fi fost jucător de tenis ar fi ajuns într-o finală de Grand Slam. 

El a povestit despre întrecerile organizate pe vremea când evolua în ”Ștefan cel Mare”, iar învingătorul avea de primit un premiu special din partea celui pe care îl învingea la tenis de câmp.

Tenisul de câmp îl jucam încă de când eram la Dinamo. Eu orice sport pe care îl fac în afară de fotbal, joc cu miză! Miza era pe atunci o masă, cine câștigă are de mâncat și de băut”, a explicat Kiriță, într-un interviu acordat Antena Sport. 

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și