Închide meniul

Cum a fost surprinsă Aurah Ruiz la câteva luni după ce îl acuza pe Jese că şi-a uitat familia: "Eşti cea mai mare eroare a mea"

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 12:13 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Cum a fost surprinsă Aurah Ruiz la câteva luni după ce îl acuza pe Jese că şi-a uitat familia: "Eşti cea mai mare eroare a mea"

ProfimediaImages

Aurah Ruiz se bucură de relaţia cu Jese Rodriguez

În urmă cu câteva luni, aceasta era disperată după pensia alimentară de 2.500 de euro pe lună pe care Jese nu i-o achitase. Acum, ea poartă haine în valoare de mii de euro, de la Louis Vuitton sau Chanel, cu care se mândreşte pe reţelele de socializare. Ea s-a pozat chiar şi lângă un avion privat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conflicte dure între Jese Rodriguez şi Aurah

Cei doi au avut conflicte dure în trecut, când femeia l-a acuzat că nu vrea să îi plătească pensia alimentară.

"N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. . Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun!”, „tuna” Aurah în trecut. 

De-abia împăcat cu Aurah Ruiz, în urmă cu câteva luni, jucătorul a fost prins în fapt de fosta soţie cu o altă femeie, iar incidentul a fost filmat.

Reclamă

Incidentul a avut loc la doar o zi după aniversarea fostei soţii, iar Aurah şi-a ieşit din minţi şi le-a adresat cuvinte grele celor doi. "Eşti un fiu de căţea" şi "ţi-ai lăsat iubitul la Insula iubirii ca să te culci cu tată copiilor mei!", a urlat femeia.
 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și