Închide meniul

Alice, 21 de ani, a murit într-un accident după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren  Interregio

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2020, 7:14 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Alice, 21 de ani, a murit într-un accident după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren  Interregio

Facebook

Alice Cociuba a decedat la doar 21 de ani

Tragedia s-a produs în oraşul Inei. Maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren Interregio. Alice a fost singura persoană care a decedat. Ceilalţi trei tineri care se aflau cu ea au scăpat cu viaţă, scrie aradon.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Încă o veste tragică lovește echipa noastră chiar  în seara de Ajun. Jucătoarea Alice Cociuba a decedat mult prea devreme, la doar 21 de ani în seara de 24 Decembrie în urma unui accident rutier petrecut la nivel cu cale ferată.

Pentru echipa noastră Alice a evoluat timp de 3 sezoane ,iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipele  CS INEU fotbal Feminin și CFR 1933 Timisoara-fotbal feminin dar și pentru echipa Națională a României. Clubul transmite sincere condoleanțe familiei! 
Drum lin spre cer, Alice!
", se arată în mesajul celor de la AC Piroş Security. 

Sunt atâtea întrebări și totuși puține răspunsuri! De ce tu? De ce acum? De ce? Spune mi ca nu este adevărat și că ne vom revedea pe terenul de fotbal!!!Aștept și totuși nimic. Ai lăsat o durere imensă, ireală, dar totuși reală.Nu te voi uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet drag!” a transmis pe Facebook Gabriela Kovacs, una dintre fostele colege de la Ineu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și