Închide meniul

Ce cadouri a primit Anamaria Prodan în ziua în care a împlinit 48 de ani. "Cam asta am ajuns să îmi doresc"

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 11:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Ce cadouri a primit Anamaria Prodan în ziua în care a împlinit 48 de ani. "Cam asta am ajuns să îmi doresc"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a împlinit 48 de ani

Party-ul a avut loc în Dubai, la distanţă de restricţiile din România, într-un restaurant renumit. Agentul a primit un telefon şi mai multe genţi şi perechi de pantofi de la branduri cu renume. Au fost daruri de lux, cum îşi doreşte Anamaria Prodan. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce cadouri a primit Anamaria Prodan când a împlinit 48 de ani

”Sunt toți prietenii dragi lângă mine. Am primit foarte multe cadouri, chiar acum vreo 10-15 minute mă uitam și le desfăceam cu prietenele, dar mi-am dorit telefonul nou. 

Îmi doresc sănătate multă, îmi doresc familia fericită, sănătoasă, mulțumită, cam astea am ajuns eu să-mi doresc pentru că Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars. 

Ce avere are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. "Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară", susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

"Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.

Reclamă

Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, spunea, în trecut, Anamaria Prodan. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și