Închide meniul

Gigi Becali a pierdut sute de milioane de euro. Anunţul făcut de Forbes despre finanţatorul FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 decembrie 2020, 9:23 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Gigi Becali a pierdut sute de milioane de euro. Anunţul făcut de Forbes despre finanţatorul FCSB

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Gigi Becali are o avere mai mică decât în ultimii ani

Forbes a publicat clasamentul celor mai bogaţi români, în fruntea căruia se află Daniel Dines, UiPath, cu 1.58 miliarde de euro. Ţinând cont că ocupantul ultimei poziţii a Top 30 are 102 milioane de euro, Becali ar avea în jur de 100 de milioane în acest moment, conform telekomsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2008, Gigi Becali se afla în Top 3 cei mai bogaţi români, existând zvonuri că averea lui ajungea chiar şi la un miliard de euro. În ierarhii, a apărut atunci cu 450 de milioane de euro. 

Anamaria Prodan: Gigi Becali are bani cât pentru jumătate din România

Anamaria Prodan nu îi plânge de milă lui Gigi Becali şi anunţă că omul de afaceri este mai bogat decât "susţin unii oameni". Acesta este şi motivul pentru care ţine de preţ la fotbaliştii de export, precum Dennis Man şi Florinel Coman. 

”Gigi Becali n-are nevoie de bani. Ce nu înţeleg românii şi oamenii din fotbal este că Gigi Becali şi dacă îşi dă acum toată echipa, într-o oră îşi poate cumpăra încă două. Vorbesc oamenii că nu mai are Gigi Becali bani… are cât pentru jumătate din România, poate să o cumpere”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și