Închide meniul

Gigi Becali a pierdut sute de milioane de euro. Anunţul făcut de Forbes despre finanţatorul FCSB

Antena Sport Publicat: 17 decembrie 2020, 9:23 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Gigi Becali a pierdut sute de milioane de euro. Anunţul făcut de Forbes despre finanţatorul FCSB

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Gigi Becali are o avere mai mică decât în ultimii ani

Forbes a publicat clasamentul celor mai bogaţi români, în fruntea căruia se află Daniel Dines, UiPath, cu 1.58 miliarde de euro. Ţinând cont că ocupantul ultimei poziţii a Top 30 are 102 milioane de euro, Becali ar avea în jur de 100 de milioane în acest moment, conform telekomsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2008, Gigi Becali se afla în Top 3 cei mai bogaţi români, existând zvonuri că averea lui ajungea chiar şi la un miliard de euro. În ierarhii, a apărut atunci cu 450 de milioane de euro. 

Anamaria Prodan: Gigi Becali are bani cât pentru jumătate din România

Anamaria Prodan nu îi plânge de milă lui Gigi Becali şi anunţă că omul de afaceri este mai bogat decât "susţin unii oameni". Acesta este şi motivul pentru care ţine de preţ la fotbaliştii de export, precum Dennis Man şi Florinel Coman. 

”Gigi Becali n-are nevoie de bani. Ce nu înţeleg românii şi oamenii din fotbal este că Gigi Becali şi dacă îşi dă acum toată echipa, într-o oră îşi poate cumpăra încă două. Vorbesc oamenii că nu mai are Gigi Becali bani… are cât pentru jumătate din România, poate să o cumpere”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:21

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 din Austria sunt ACUM în AntenaPLAY

11:14

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

11:10

Adrian Georgescu, despre circuitul unde are loc Marele Premiu al Austriei: Spielberg, scena vitezei din munți

10:47

George Puşcaş, aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024: „Negocierile sunt în desfăşurare!”

10:45

VIDEOCharlie Wurz, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 3 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:00)

10:15

Uruguay a făcut spectacol la Copa America! SUA, înfrângere surprinzătoare cu Panama

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și