Închide meniul

Dezvăluiri uimitoare ale lui Gigi Becali, din închisoare: "Am îngenuncheat și am zis: Doamne, îți mulțumesc că m-ai adus în pușcărie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 decembrie 2020, 5:54 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Dezvăluiri uimitoare ale lui Gigi Becali, din închisoare: "Am îngenuncheat și am zis: Doamne, îți mulțumesc că m-ai adus în pușcărie"

Hepta

Gigi Becali, dezvăluiri din închisoare

"Eu nu știu nimic ci spun din ceea ce spun Sfinții Părinți, suferința este curățirea sufletului. Dacă te cureți aici de rugină prin suferință, după aceea nu mai trebuie să te cureți dincolo. La pușcărie aveam o icoană cu Hristos răstignit pentru care am multă evlavie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și am pus-o jos și am îngenuncheat și am zis: Doamne, îți mulțumesc că m-ai adus în pușcărie. Pentru că mă iubești atât de mult încât vrei să mă mântuiești cu forța! Nu am cârtit. Știu că oamenii vor să afle despre mine, ei de mine sunt interesați și atunci nu știu cum să fac", a spus Becali, pentru lumeacredintei.com.

Gigi Becali, un an şi 10 luni de închisoare

Omul de afaceri a primit 3 ani cu suspendare în dosarul de ”sechestrare de persoane” și 2 ani cu executare în dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale. Becali a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă, în primăvara lui 2015, după un an şi 10 luni din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare. 

În închisoare, Gigi Becali a avut timp să şi scrie şi a terminat două cărţi, "Muntele Athos, patria Ortodoxiei" şi "Becali şi Steaua". Pentru fiecare carte, el a primit o reducere a pedepsei cu 30 de zile. 

Printre oamenii care au fost condamnați în ”Dosarul Transferurilor”, Ioan Becali a primit 6 ani și 4 luni cu executare, Victor Becali 4 ani și 8 luni cu executare, iar Cristi Borcea 6 ani și 4 luni cu executare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
Vezi toate știrile
Citește și