Închide meniul

George Simion şi declaraţia care va înfuria milioane de români! N-ar fi avut curaj s-o spună înainte de alegeri

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2020, 5:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
George Simion şi declaraţia care va înfuria milioane de români! N-ar fi avut curaj s-o spună înainte de alegeri

Hepta

George Simion este liderul AUR

"Steaua a murit când a luat-o Becali. În sufletul meu, Steaua e cea a lui Duckadam şi Lăcătuş. Pentru mine, Steaua nu mai există în nicio formă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De prin 2002-2003 n-am mai ţinut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune şi ataşament", a spus Simion, pentru gsp.ro. Dacă ar fi spus aceste cuvinte înainte de alegeri, probabil că AUR ar fi avut de suferit la numărul de procente. 

Cine este, de fapt, George Simion, preşedintele AUR

George Simion (34 de ani) este preşedintele Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, dar nu toată lumea ştie cu ce se ocupă, printre altele. 

Simion a fost întotdeauna o voce care a susţinut unirea României cu Republica Moldova. George a fondat două grupuri de ultras, "Honor et Patria" şi "Uniţi sub Tricolor", cele două formaţiuni care sunt alături de naţionala ţării noastre.

În 2019, ultraşii de la "Uniţi sub Tricolor" au adus scandări xenofobe în meciul cu Spania. Meciul cu Norvegia s-a disputat fără spectatori, din cauza acestora, iar Federaţia Română de Fotbal a fost amendată cu 40.500 de euro, după ce fanii au utilizat materiale pirotehnice, au afişat bannere interzise şi au aruncat pe teren cu obiecte.

Reclamă

Fanii au avut şi un mesaj xenofob la adresa lui Mario Camora, atunci când Mirel Rădoi a decis să îl cheme la echipa naţională. Fundaşul CFR-ului este primul jucător de fotbal naturalizat care este convocat sub tricolor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și