Închide meniul

George Simion şi declaraţia care va înfuria milioane de români! N-ar fi avut curaj s-o spună înainte de alegeri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2020, 5:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

George Simion şi declaraţia care va înfuria milioane de români! N-ar fi avut curaj s-o spună înainte de alegeri

Hepta

George Simion este liderul AUR

"Steaua a murit când a luat-o Becali. În sufletul meu, Steaua e cea a lui Duckadam şi Lăcătuş. Pentru mine, Steaua nu mai există în nicio formă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De prin 2002-2003 n-am mai ţinut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune şi ataşament", a spus Simion, pentru gsp.ro. Dacă ar fi spus aceste cuvinte înainte de alegeri, probabil că AUR ar fi avut de suferit la numărul de procente. 

Cine este, de fapt, George Simion, preşedintele AUR

George Simion (34 de ani) este preşedintele Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, dar nu toată lumea ştie cu ce se ocupă, printre altele. 

Simion a fost întotdeauna o voce care a susţinut unirea României cu Republica Moldova. George a fondat două grupuri de ultras, "Honor et Patria" şi "Uniţi sub Tricolor", cele două formaţiuni care sunt alături de naţionala ţării noastre.

În 2019, ultraşii de la "Uniţi sub Tricolor" au adus scandări xenofobe în meciul cu Spania. Meciul cu Norvegia s-a disputat fără spectatori, din cauza acestora, iar Federaţia Română de Fotbal a fost amendată cu 40.500 de euro, după ce fanii au utilizat materiale pirotehnice, au afişat bannere interzise şi au aruncat pe teren cu obiecte.

Reclamă

Fanii au avut şi un mesaj xenofob la adresa lui Mario Camora, atunci când Mirel Rădoi a decis să îl cheme la echipa naţională. Fundaşul CFR-ului este primul jucător de fotbal naturalizat care este convocat sub tricolor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și