Închide meniul

George Simion vrea să schimbe Legea 4 a lui Dumitru Dragomir. "Cu totul altfel ar fi stat lucrurile dacă am fi acţionat uniţi"

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2020, 6:56 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
George Simion vrea să schimbe Legea 4 a lui Dumitru Dragomir. "Cu totul altfel ar fi stat lucrurile dacă am fi acţionat uniţi"

Hepta

George Simion vrea să modifice Legea 4

Una din promisiunile făcute de George Simion este schimbarea Legii 4, chiar cu ajutorul căreia Dumitru Dragomir a adus măsuri de siguranţă mai mari pe arenele din România. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Legea 4 a fost impusă de Jandarmerie prin intermediul lui Mitică și a fost adoptată în totală necunoștință de cauză de Parlament. Cu totul altfel ar fi stat lucrurile dacă am fi fost reprezentați, dacă ne-am fi folosit toate pârghiile de presiune, dacă am fi acționat uniți", a spus, în trecut, George Simion. 

Dumitru Dragomir: Eu am făcut legea 4. Eu singur

După ce Legea 4 a apărut, în 2008, la iniţiativa lui Dumitru Dragomir, ultraşii au scandat ani de zile împotriva fostului şef de la LPF. Fanii au susţinut că legea este una prea dură, cu amenzi usturătoare. 

”Eu am făcut toată legea. Eu singur. Generalul Antonescu de la jandarmerie m-a ajutat puțin. Am drepturile asupra legii. Veneau cu lanțurile pe stadioane și am zis că nu se poate așa ceva. I-am mai potolit puțin.

Am fost cu nepotul al mare pe stadionul ăsta nou. Erau 55.000 de oameni și au început toți: ”La brutărie, Mitică la brutărie! La pușcărie, Mitică la pușcărie!” Am început și eu cu ei ”La pușcărie..” și gata s-a liniștit stadionul. Eu le-am zis: ”Haide, bă, ce faceți?” Au început iar.

Reclamă

Când am ieșit afară voiau cu toții să facă poză cu mine. Păi, ce faceți, bă nu mă mai înjurați? Îmi ziceau: ”Haide, bre, nea Mitică, mata nu mai știi de glumă, ce dracu”. Acum mă duc printre ei și nu mă mai înjură nimeni”, a rememorat Dragomir, în vara lui 2019. 

După ce s-au numărat 95% din voturi, AUR a adunat peste 8% în camerele Parlamentului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și