Închide meniul

Cea mai neaşteptată dezvăluire făcută de Ion Ţiriac! Mâncarea preferată de miliardar: "Nu poţi să nu te gândeşti la asta! Cu tot respectul pentru caviar"

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2020, 16:05 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Cea mai neaşteptată dezvăluire făcută de Ion Ţiriac! Mâncarea preferată de miliardar: "Nu poţi să nu te gândeşti la asta! Cu tot respectul pentru caviar"

MMA / A.C. Tanase via Hepta

Ion Ţiriac

Magnatul spune că preferă oricând mâncarea tradiţional românească în locul unui meniu sofisticat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac spune că oriunde merge, se gândeşte la sarmale şi mămăligă, chiar dacă are parte de un meniu specific miliardarilor. 

"Nu poţi să te duci undeva fără să te gândeşti la sarmale şi la mămăligă. Adică n-ai cum! Cu tot respectul pentru foie gras şi caviar sau Dom Perignon.

Nu, nu! Prefer sarmale, mămăligă, mititei, cozonacii cum îi facem noi. Acum vin aceste sărbători şi fiţi atenţi, aveţi grijă!”, a spus Ion Ţiriac pentru sport.ro. 

Gestul uriaș pe care Ion Țiriac l-a ținut secret

Horia Tecău a dezvăluit un episod despre care Ion Țiriac nu a avurt să se știe nimic. Omul de afaceri l-a ajutat pe Tecău să strângă o sumă importantă de bani.

Reclamă

Eu sunt fan Țiriac. Țin minte că acum câțiva ani încercam să organizez o strângere de fonduri. Termenul limită era a doua zi și mai aveam nevoie de o sumă. Eram la Stejarii și m-am dus la domnul Țiriac. "Domnule Țiriac, vreau să fac un eveniment. Vin eu să joc, avem nevoie să strângem fonduri. Nu s-au înscris oamenii. Dacă vă gândiți la cineva anume, dacă puteți ajuta…".

Mi-a zis: "Tecău, strânge câți poți și eu îți dau restul. Nu i-ai primit de la mine!". "Domnu' Țiriac, e minunat, wow…". Mă gândeam de ce să nu spun că sunt de la el? A doua zi, în momentul în care am anunțat că am făcut rost de suma asta, mi-au venit o grămadă de mesaje, oameni, cazuri, din ce în ce mai grave”, a spus Horia Tecău pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
Vezi toate știrile
Citește și