Închide meniul

Cea mai neaşteptată dezvăluire făcută de Ion Ţiriac! Mâncarea preferată de miliardar: "Nu poţi să nu te gândeşti la asta! Cu tot respectul pentru caviar"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2020, 16:05 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Cea mai neaşteptată dezvăluire făcută de Ion Ţiriac! Mâncarea preferată de miliardar: "Nu poţi să nu te gândeşti la asta! Cu tot respectul pentru caviar"

MMA / A.C. Tanase via Hepta

Ion Ţiriac

Magnatul spune că preferă oricând mâncarea tradiţional românească în locul unui meniu sofisticat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac spune că oriunde merge, se gândeşte la sarmale şi mămăligă, chiar dacă are parte de un meniu specific miliardarilor. 

"Nu poţi să te duci undeva fără să te gândeşti la sarmale şi la mămăligă. Adică n-ai cum! Cu tot respectul pentru foie gras şi caviar sau Dom Perignon.

Nu, nu! Prefer sarmale, mămăligă, mititei, cozonacii cum îi facem noi. Acum vin aceste sărbători şi fiţi atenţi, aveţi grijă!”, a spus Ion Ţiriac pentru sport.ro. 

Gestul uriaș pe care Ion Țiriac l-a ținut secret

Horia Tecău a dezvăluit un episod despre care Ion Țiriac nu a avurt să se știe nimic. Omul de afaceri l-a ajutat pe Tecău să strângă o sumă importantă de bani.

Reclamă

Eu sunt fan Țiriac. Țin minte că acum câțiva ani încercam să organizez o strângere de fonduri. Termenul limită era a doua zi și mai aveam nevoie de o sumă. Eram la Stejarii și m-am dus la domnul Țiriac. "Domnule Țiriac, vreau să fac un eveniment. Vin eu să joc, avem nevoie să strângem fonduri. Nu s-au înscris oamenii. Dacă vă gândiți la cineva anume, dacă puteți ajuta…".

Mi-a zis: "Tecău, strânge câți poți și eu îți dau restul. Nu i-ai primit de la mine!". "Domnu' Țiriac, e minunat, wow…". Mă gândeam de ce să nu spun că sunt de la el? A doua zi, în momentul în care am anunțat că am făcut rost de suma asta, mi-au venit o grămadă de mesaje, oameni, cazuri, din ce în ce mai grave”, a spus Horia Tecău pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și