Închide meniul

"Regele" Gică Hagi şi "Baciul" Gică Popescu, mesaje speciale de Ziua Naţională a României. "Nu uitaţi că sunteţi români!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2020, 12:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"Regele" Gică Hagi şi "Baciul" Gică Popescu, mesaje speciale de Ziua Naţională a României. "Nu uitaţi că sunteţi români!"

Colaj Facebook

Gică Hagi şi Gică Popescu, mesaje de Ziua Naţională

"La mulţi ani, România și tuturor românilor! Oriunde vă duce drumul vieţii în această lume, nu uitaţi că sunteţi români!", a scris Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu, "un român care nu o să te părăsească" 

Gică Popescu nu s-a lăsat nici el mai prejos. "Baciului" i s-a cântat imnul la echipa naţională de 115 ori, în perioada 1988 – 2003. Popescu a marcat 16 goluri. 

"Trecutul ne-a încercat, prezentul o face şi el, dar rămâne datoria noastră să sperăm, să construim şi să luptăm pentru un viitor mai bun. Unii vor să fuga de tine, alţii te blamează, dar toţi te iubesc. Acum ori niciodată şi mai mult decât oricând: La mulţi ani, România! La mulţi ani liniştiţi, fericiţi şi reuşiţi!

Semnat: un român care n-o să te părăsească", a fost şi mesajul lui Gică Popescu. 

Reclamă

Ceremonie restrânsă de Ziua Naţională a României

În Piaţa Arcului de Triumf din Capitală, a avut loc o ceremonie în format restrâns, la care au participat preşedintele, premierul şi membri ai Guvernului. Publicul larg nu a avut acces la eveniment.

”Aproximativ 150 de militari din Ministerul Apărării Naţionale vor participa marţi, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la ceremonia oficială în format restrâns, organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Piaţa Arcul de Triumf, din Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3

Pe timpul ceremoniei se va ţine un moment de reculegere în memoria eroilor români căzuţi pe câmpurile de bătălie pentru reîntregirea neamului românesc şi a victimelor virusului SARS-CoV-2, vor fi trase 21 de salve de tun, iar Preşedintele României, Klaus Iohannis, va depune o coroană de flori şi va susţine o alocuţiune”, anunţa MApN, pe 30 noiembrie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și