Închide meniul

La mulţi ani, România! Mesajele emoţionante de la marii sportivi, Nadia Comăneci, Simona Halep şi Adrian Mutu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2020, 6:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

La mulţi ani, România! Mesajele emoţionante de la marii sportivi, Nadia Comăneci, Simona Halep şi Adrian Mutu

Instagram Simona Halep

Ziua Naţională a României

"Românie dragă, mi-e dor de tine şi de ai mei. Astăzi este o zi de sărbătoare, este 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. De aici, de departe, vă transmit sănătate multă, bucurie alături de cei dragi, lumină, respect! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Să trecem cu bine peste această pandemie şi să ne revedem cu bine în ţară curând. La mulţi ani, dragi români! La mulţi ani, România!", a fost mesajul video al Nadiei, pe Facebook.  

Adrian Mutu, mesaj pentru toţi românii, de Ziua Naţională a României

De Ziua Naţională a României, una în care Adrian Mutu ar putea semna cu CFR Cluj, "Briliantul" a avut şi el un mesaj special pentru toţi românii.

"De 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, aş vrea să le urez toţi românilor un călduros "La mulţi ani". Şi nu numai celor din România, ci şi tuturor românilor, şi celor de peste hotare. La mulţi ani", a fost mesajul lui Adrian Mutu, prin intermediul Antena Sport. 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu)

Simona Halep a postat pe Instagram o poză cu Arcul de Triumf şi cu un steag al României, mesajul fiind format doar dintr-o inimioară. 

 

Reclamă 4 / 0/3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Ceremonie restrânsă de Ziua Naţională a României

În Piaţa Arcului de Triumf din Capitală, va avea loc o ceremonie în format restrâns, la care vor participa preşedintele, premierul şi membri ai Guvernului. Publicul larg nu va avea acces la eveniment. 

”Aproximativ 150 de militari din Ministerul Apărării Naţionale vor participa marţi, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la ceremonia oficială în format restrâns, organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Piaţa Arcul de Triumf, din Bucureşti. 

Pe timpul ceremoniei se va ţine un moment de reculegere în memoria eroilor români căzuţi pe câmpurile de bătălie pentru reîntregirea neamului românesc şi a victimelor virusului SARS-CoV-2, vor fi trase 21 de salve de tun, iar Preşedintele României, Klaus Iohannis, va depune o coroană de flori şi va susţine o alocuţiune”, anunţă MApN.

Recomandări
  • Mesajul emoţionant al Nadiei Comăneci, de Ziua Naţională a României
  • Postarea Simonei Halep de Ziua Naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și