Închide meniul

Viorel Turcu a murit la 60 de ani! Acesta avea ambele picioare amputate și a fost campion cu FC Argeș, Dinamo și Steaua. Duckadam, devastat de veste

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2020, 14:52 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Viorel Turcu a murit la 60 de ani! Acesta avea ambele picioare amputate și a fost campion cu FC Argeș, Dinamo și Steaua. Duckadam, devastat de veste

captura Facebook Viorel Turcu

Viorel Turcu a decedat la 60 de ani

Viorel Turcu a decedat, duminică, la vârsta de 60 de ani. Fostul jucător are o poveste de viață dramatică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 60 de ani, Turcu avea picioarele amputate și era văduv după ce soția a decedat în 2015 din cauza cancerului, scrie gsp.ro. Printre oamenii care l-au ajutat cu bani pe Viorel Turcu a fost și Gigi Becali. Patronul FCSB  i-a achitat 40.000 de lei, contravaloarea unor servicii medicale de care fostul mare jucător a avut parte în ultima vreme.

Fost coleg cu Viorel Turcu la FC Argeș: "Era cu băiatul în casă"

„Am vorbit cu Bumbescu, a murit Viorel Turcu. Dumnezeu să-l ierte! Din ce știu eu, era cu băiatul în casă. . Atâta știu. A fost mult prea încercat numai de momente triste de-a lungul vieții. I-a decedat soția, au fost mult prea multe. N-a mai putut să le ducă, săracul. 

Mi-a fost un prieten foarte bun. Când a venit la FC Argeș, cu mine s-a întâlnit pentru prima oară, l-am îndrumat. Atunci și-a luat zborul. Începem să ne rărim cât mai mult, e prăpăd, nu se știe ce se întâmplă”, a declarat Aurel Ancuța, fost coleg cu Viorel Turcu la FC Argeș, pentru sursa citată.

Viorel Turcu a murit la 60 de ani. Helmut Duckadam, răvășit de veste

"Acum câteva ore, Viorel era viu. I-a spus băiatului că se duce să se odihnească un pic, iar când se trezește voia să se apuce sa gătească o ciorbă.

Reclamă

Băiatul făcuse pregătirile și s-a dus la tatăl lui să îl trezească, dar nu mai mișca. Sunt terminat. Am ținut mult la Viorel. Nu mai am cuvinte.

Voi încerca să îl ajut cu tot ce pot pe băiatul său cu înmormântarea”, a mai spus Duckadam, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și