Închide meniul

Viorel Turcu a murit la 60 de ani! Acesta avea ambele picioare amputate și a fost campion cu FC Argeș, Dinamo și Steaua. Duckadam, devastat de veste

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2020, 14:52 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Viorel Turcu a murit la 60 de ani! Acesta avea ambele picioare amputate și a fost campion cu FC Argeș, Dinamo și Steaua. Duckadam, devastat de veste

captura Facebook Viorel Turcu

Viorel Turcu a decedat la 60 de ani

Viorel Turcu a decedat, duminică, la vârsta de 60 de ani. Fostul jucător are o poveste de viață dramatică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 60 de ani, Turcu avea picioarele amputate și era văduv după ce soția a decedat în 2015 din cauza cancerului, scrie gsp.ro. Printre oamenii care l-au ajutat cu bani pe Viorel Turcu a fost și Gigi Becali. Patronul FCSB  i-a achitat 40.000 de lei, contravaloarea unor servicii medicale de care fostul mare jucător a avut parte în ultima vreme.

Fost coleg cu Viorel Turcu la FC Argeș: "Era cu băiatul în casă"

„Am vorbit cu Bumbescu, a murit Viorel Turcu. Dumnezeu să-l ierte! Din ce știu eu, era cu băiatul în casă. . Atâta știu. A fost mult prea încercat numai de momente triste de-a lungul vieții. I-a decedat soția, au fost mult prea multe. N-a mai putut să le ducă, săracul. 

Mi-a fost un prieten foarte bun. Când a venit la FC Argeș, cu mine s-a întâlnit pentru prima oară, l-am îndrumat. Atunci și-a luat zborul. Începem să ne rărim cât mai mult, e prăpăd, nu se știe ce se întâmplă”, a declarat Aurel Ancuța, fost coleg cu Viorel Turcu la FC Argeș, pentru sursa citată.

Viorel Turcu a murit la 60 de ani. Helmut Duckadam, răvășit de veste

"Acum câteva ore, Viorel era viu. I-a spus băiatului că se duce să se odihnească un pic, iar când se trezește voia să se apuce sa gătească o ciorbă.

Reclamă

Băiatul făcuse pregătirile și s-a dus la tatăl lui să îl trezească, dar nu mai mișca. Sunt terminat. Am ținut mult la Viorel. Nu mai am cuvinte.

Voi încerca să îl ajut cu tot ce pot pe băiatul său cu înmormântarea”, a mai spus Duckadam, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Viorel Turcu a murit la vârsta de 60 de ani
  • Acesta avea ambele picioare amputate

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și