Închide meniul

Diego Maradona şi-a dat medicul afară din casă înainte să moară. L-ar fi lovit şi cu pumnul. Dezvăluirile infirmierelor

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2020, 6:02 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Diego Maradona şi-a dat medicul afară din casă înainte să moară. L-ar fi lovit şi cu pumnul. Dezvăluirile infirmierelor

ProfimediaImages

Diego Maradona, ceartă teribilă cu medicul său

Mai mulţi martori au confirmat acest lucru, existând însă două variante: una în care Maradona l-ar fi împins pe Luque, iar cealaltă în care acesta chiar l-ar fi lovit cu pumnul pe medicul său. Infirmierele au confirmat şi ele cearta dintre cei doi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Maradona nu mai primea pe nimeni în camera lui

Maradona nu a mai lăsat pe nimeni să intre în camera lui, în afară de familie, în ultimele zile ale vieţii şi nu l-a mai primit nici pe Luque în ultima săptămână. Infirmierul care a avut grijă de Diego în ultima noapte susţine că, la ora 06:30, a intrat în camera acestuia, iar Diegol se simţea bine. 

Dahiana, cea care l-a îngrijit în ultimele ore, spune că Maradona a ajuns la baie, dar şi că a refuzat controlul de dimineaţă. Anchetatorii anunţă că Diego nu voia să mai primească medicamentele decât de la nepotul său, Johny, şi de la Maxi, bona lui. 

Dalma Maradona, reacţie emoţionantă după moartea lui Diego Maradona 

Cea mai afectată dintre copiii lui Maradona pare să fie Dalma (33 de ani), cea care a transmis un mesaj sfâşietor pe reţelele sociale.

"Mereu mi-a fost foarte frică de moartea mea, dar nu astăzi… Pentru că știu că acesta va fi momentul în care te voi revedea și te voi îmbrățișa din nou! Mi-e deja dor de tine, tată! Voi rezista aici, fără acea parte a inimii mele pe care ai luat-o, ieri, cu tine!

Reclamă

Te voi iubi și te voi apăra toată viața, îți mulțumesc pentru viața petrecută alături de tine! Sunt distrusă, dar voi merge înainte! Așteaptă-mă acolo. Ne vom vedea, iar până atunci eu voi exersa piesa "Y como es el" pentru ca, atunci când te voi vedea, să cântăm împreună. De fapt, tu cântai frumos și eu țipam! Te iubesc, tată!

Și dacă nepoata ta vrea să te sune prin apel video, așa cum a făcut-o până acum, voi muri în interior, dar să fii sigur că o să-i spun exact cine ai fost, cine ești și cine vei fi pentru totdeauna! Şi ea te iubește deja.

Îmi pun piesele laolaltă și nu-mi pot imagina cum va fi viața mea fără tine … NU POT … Dar cel mai bun soț din lume și fiica mea mă vor forța să merg înainte! Viața este scurtă, așa că ne vom vedea în curând! Îţo aduc margarete pentru a-ţi decora echipamentul și te rog să te uiți din nou la mine cu acea dragoste care se vede în fotografie! Te iubesc pentru totdeauna!", a postat Dalma Maradona pe contui ei de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și