Închide meniul

"Viaţa este scurtă, ne vom vedea curând". Fiica lui Diego Maradona, mesaj sfâşietor după decesul care a îndoliat mapamondul

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2020, 18:27

"Viaţa este scurtă, ne vom vedea curând". Fiica lui Diego Maradona, mesaj sfâşietor după decesul care a îndoliat mapamondul

Profimediaimages

Dalma Maradona, alături de sora ei Giannina

  • Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani
  • A avut deja loc înmormântarea legendei fotbalului

Priveghiul a fost întrerupt în urma violenţelor dintre fani şi forţele de ordine, iar familia a cerut ca înmormântarea să aibă loc de urgenţă. La ceremonie au participat fiicele legendei sportului rege, Dalma, Giannina şi Jana, şi fiul Diego Fernando.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dalma Maradona, reacţie emoţionantă după moartea lui Diego Maradona

Cea mai afectată pare să fie Dalma (33 de ani), cea care a transmis un mesaj sfâşietor pe reţelele sociale.

Reclamă

"Mereu mi-a fost foarte frică de moartea mea, dar nu astăzi… Pentru că știu că acesta va fi momentul în care te voi revedea și te voi îmbrățișa din nou! Mi-e deja dor de tine, tată! Voi rezista aici, fără acea parte a inimii mele pe care ai luat-o, ieri, cu tine! 

Te voi iubi și te voi apăra toată viața, îți mulțumesc pentru viața petrecută alături de tine! Sunt distrusă, dar voi merge înainte! Așteaptă-mă acolo. Ne vom vedea, iar până atunci eu voi exersa piesa "Y como es el" pentru ca, atunci când te voi vedea, să cântăm împreună. De fapt, tu cântai frumos și eu țipam! Te iubesc, tată! 

Reclamă

Și dacă nepoata ta vrea să te sune prin apel video, așa cum a făcut-o până acum, voi muri în interior, dar să fii sigur că o să-i spun exact cine ai fost, cine ești și cine vei fi pentru totdeauna! Şi ea te iubește deja. 

Îmi pun piesele laolaltă și nu-mi pot imagina cum va fi viața mea fără tine … NU POT … Dar cel mai bun soț din lume și fiica mea mă vor forța să merg înainte! Viața este scurtă, așa că ne vom vedea în curând! Îţo aduc margarete pentru a-ţi decora echipamentul și te rog să te uiți din nou la mine cu acea dragoste care se vede în fotografie! Te iubesc pentru totdeauna!", a postat Dalma Maradona pe contui ei de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi susţine că a fost un jucător mai bun decât Maradona
Fotbal • 14 dec., 18:43
Gică Hagi s-a comparat cu Diego Maradona: „Mi se spunea Maradona din Carpaţi, dar am fost mai bun ca el”
Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona
Fotbal extern • 7 dec., 11:47
A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Extra • 8 nov., 9:23
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Fotbal • 3 nov., 15:03
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona
Fotbal extern • 31 oct., 0:15
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur! „El Pibe d’Oro” ar fi împlinit 63 de ani