Închide meniul

"Ai înnebunit?!" Maria, menajera româncă din Anglia, care a comis "jafurile secolului", atitudine sfidătoare: "Ştiu că vrei oameni importanți"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2020, 19:14 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"Ai înnebunit?!" Maria, menajera româncă din Anglia, care a comis "jafurile secolului", atitudine sfidătoare: "Ştiu că vrei oameni importanți"

Facebook

Maria Meşter

Printre păgubiţi se numără Tamara Ecclestone, Christine şi Frank Lampard, dar şi fostul patron al lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, decedat într-un accident de elicopter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre cei 4 se află şi Maria Meşter. Femeia a avut o atitudine uluitoare în timpul audierilor. În momentul în care a aflat că fiul său, Bogdan Savastru, a fost reţinut, femeia l-a întrebat pe unul dintre anchetatori dacă "a înnebunit".

Maria Meşter a negat cu vehemenţă toate acuzaţiile. „Dacă aș fi furat 50 de milioane de lire sterline, aș fi revenit în Anglia?”, a mai spus femeia. 

"Știu ce vrei, nu am nimic de-a face cu asta, știu că vrei oamenii importanți, nu am nimic de-a face cu asta”, a mai spus ea.

Detalii de la procesul românilor care au furat-o pe Tamara Ecclestone

Anchetatorii încă nu înţeleg cum a putut da lovitura menajera Maria Meşter, alături de cele trei rude Alexandru Stan, Sorin Marcovici şi Bogdan Savastru. Momentul ales pentru a o jefui pe Tamara s-a dovedit a fi perfect.

Reclamă

Proprietara conacului din Londra era plecaţi în vacanţă, iar sistemul de securitate nu era pus în funcţiune. Conform jurnaliştilor de la Leicestermercury, un avocat a stârnit acuze dure în timpul procesului. În boxa martorilor şi-a făcut apariţia unul dintre paznici, iar acesta a fost arătat cu degetul şi a fost întrebat dacă i-a ajutat pe români.

"Ai avut vreun rol în dezactivarea alarmelor în acea seară?", a fost întrebarea pentru Eltringham. Acesta s-a apărat şi a ţinut să asigure că nu este vinovat.

Procesul continuă şi există şanse importante ca românii să rămână o lungă perioadă după gratii. În momentul în care a fost prinsă, Maria Meşter purta o pereche de cercei care i-a aparținut Tamarei Ecclestone. Aceasta valorează 300.000 de lire sterline!

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, românii au fost surprinşi, imediat după jaf, sărbătorind la un restaurant aflat la cinci minute distanţă de vila prădată. Şi-au cumpărat o sticlă de şampanie în valoare de 760 de lire sterline!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și