Închide meniul

"Ai înnebunit?!" Maria, menajera româncă din Anglia, care a comis "jafurile secolului", atitudine sfidătoare: "Ştiu că vrei oameni importanți"

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2020, 19:14 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"Ai înnebunit?!" Maria, menajera româncă din Anglia, care a comis "jafurile secolului", atitudine sfidătoare: "Ştiu că vrei oameni importanți"

Facebook

Maria Meşter

  • Atitudine uluitoare a menajerei care a comis "jaful secolului"

Printre păgubiţi se numără Tamara Ecclestone, Christine şi Frank Lampard, dar şi fostul patron al lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, decedat într-un accident de elicopter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre cei 4 se află şi Maria Meşter. Femeia a avut o atitudine uluitoare în timpul audierilor. În momentul în care a aflat că fiul său, Bogdan Savastru, a fost reţinut, femeia l-a întrebat pe unul dintre anchetatori dacă "a înnebunit".

Maria Meşter a negat cu vehemenţă toate acuzaţiile. „Dacă aș fi furat 50 de milioane de lire sterline, aș fi revenit în Anglia?”, a mai spus femeia. 

Reclamă

"Știu ce vrei, nu am nimic de-a face cu asta, știu că vrei oamenii importanți, nu am nimic de-a face cu asta”, a mai spus ea.

Detalii de la procesul românilor care au furat-o pe Tamara Ecclestone

Anchetatorii încă nu înţeleg cum a putut da lovitura menajera Maria Meşter, alături de cele trei rude Alexandru Stan, Sorin Marcovici şi Bogdan Savastru. Momentul ales pentru a o jefui pe Tamara s-a dovedit a fi perfect.

Reclamă

Proprietara conacului din Londra era plecaţi în vacanţă, iar sistemul de securitate nu era pus în funcţiune. Conform jurnaliştilor de la Leicestermercury, un avocat a stârnit acuze dure în timpul procesului. În boxa martorilor şi-a făcut apariţia unul dintre paznici, iar acesta a fost arătat cu degetul şi a fost întrebat dacă i-a ajutat pe români.

"Ai avut vreun rol în dezactivarea alarmelor în acea seară?", a fost întrebarea pentru Eltringham. Acesta s-a apărat şi a ţinut să asigure că nu este vinovat.

Procesul continuă şi există şanse importante ca românii să rămână o lungă perioadă după gratii. În momentul în care a fost prinsă, Maria Meşter purta o pereche de cercei care i-a aparținut Tamarei Ecclestone. Aceasta valorează 300.000 de lire sterline!

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, românii au fost surprinşi, imediat după jaf, sărbătorind la un restaurant aflat la cinci minute distanţă de vila prădată. Şi-au cumpărat o sticlă de şampanie în valoare de 760 de lire sterline!

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Maria Meșter
Diverse • 2 dec., 11:03
"Sunt o găină proastă"! Maria Meșter neagă orice legătură cu jaful secolului! Motivul pentru care a primit 5.000 de lire de la unul dintre spărgători
Diverse • 27 nov., 5:33
”Ochii tăi albaștri sunt minunați!” Scene greu de imaginat în arestul poliției: ”Te rog, o țigară! Creierul meu explodează”
Maria Meşter
Fotbal • 21 nov., 5:49
Pistă nouă pentru anchetatori. Menajera din România, acuzată că a fost autoarea "jafurilor secolului", ar fi avut un complice din interior. Cum a sărbătorit
Maria Meșter
Fotbal • 19 nov., 6:28
Maria, ajutată de trei tineri, a furat 30 de milioane de euro în Anglia. Românca a pus mâna şi pe cerceii de 300.000 de euro ai unei miliardare
Poliţie Marea Britanie
Fotbal • 14 nov., 5:41
A început procesul românilor care au îngrozit vedetele din Marea Britanie. Au furat bijuterii în valoare de 26 de milioane de lire sterline