Închide meniul

Retragerea lui Tătăruşanu i-a luat prin surprindere pe cei de la FRF: "Mirel nu ştia, probabil a aflat aseară!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2020, 15:00 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Retragerea lui Tătăruşanu i-a luat prin surprindere pe cei de la FRF: "Mirel nu ştia, probabil a aflat aseară!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ciprian Tătăruşanu s-a retras de la echipa naţională

Ciprian Tătăruşanu a anunţat, printr-o scrisoare deschisă, că se retrage de la echipa naţională a României, după ce a fost selecţionat de 73 de ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoichiţă nu se aştepta la o asemenea decizie şi a anunţat că va încerca să îl convingă pe Tătăruşanu să revină asupra deciziei. Mai mult, Stoichiţă susţine că nici Mirel Rădoi nu ştia de intenţia lui Tătăruşanu. 

"Eu astăzi am aflat de decizia lui Tătărușanu. Sper să se mai gândească, pentru că îmi pare rău, e un băiat care a fost pentru noi un pilon de rezistență și când nu juca la echipa de club. Asta spune multe lucruri.

Mirel nu știa, probabil că a aflat decizia aseară, a fost una de moment. O să vorbesc și eu cu el, dar eu îl cunosc foarte bine pe Tătă, l-am avut jucător în două mandate la Steaua, e un tip integru, un tip care are calitate, caracter, curaj.

Sunt foarte surprins, trebuie să vorbesc cu el. Mie îmi place băiatul ăsta, e un băiat echilibrat. Dispare cam devreme un portar care are atâtea calități ca el. În general portarii o duc mai multă vreme, au curaj să se lupte cu viața în continuare", a spus Mihai Stoichiță la Digisport.

Reclamă

Ciprian Tătărușanu, o carieră la echipe mari

Ciprian Tătărușanu și-a început cariera de fotbalist la tineretul lui Juventus București și a debutat liga ce se numea pe atunci ”Divizia A” în tricoul Gloriei Bistrița.

În 2008, Tătărușanu a fost transferat în capitală, la echipa patronată de Gigi Becali. A debutat în Europa pe 16 iulie 2009 într-o victorie cu 2-0 împotriva maghiarilor de la Ujpest.

Portarul a fost transferat de Fiorentina în iunie 2014 și, din 2015, a devenit titularul de drept între buturile italienilor.

Reclamă 4 / 0/3

În 2017, portarul naționalei a fost transferat de către Nantes, în Ligue 1, iar în 2019 s-a alăturat echipei lui Olympique Lyon, ca rezervă pentru Anthony Lopes.

În septembrie 2020, Tătărușanu s-a întors în Italia și a semnat cu AC Milan, ca rezervă pentru Gianluigi Donnarumma. Goalkeeper-ul român va continua să evolueze în Serie A alături de Zlatan Ibrahimovic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și