Închide meniul

"Am fost şocată" Reacţia lui Vera Wang, femeia de 71 de ani care arată ca o adolescentă. Poza postată pe Instagram. "Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG"

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2020, 7:27 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Reclamă
"Am fost şocată" Reacţia lui Vera Wang, femeia de 71 de ani care arată ca o adolescentă. Poza postată pe Instagram. "Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG"

Instagram Vera Wang

Vera Wang are 71 de ani

Ajunsă la 71 de ani, celebra creatoare de modă i-a uimit în mai multe rânduri pe fani, mai ales pentru că în majoritatea pozelor, ea pare a avea vârsta unei adolescente. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am fost şocată. Adevăratul motiv pentru care am postat poza era să pun în evidenţă clema de păr. A trebuit să minimalizez tot ce am purtat pentru a se vedea mai clar accesoriul. Faptul că s-a vorbit despre bustiera atât de mult este o nebunie", a spus Wang, citată de People. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Vera Wang arată incredibil la 71 de ani

Pentru a arăta ca o adolescentă, la 71 de ani, fosta patinatoare ţine cont de nişte principii de viaţă, atunci când vorbim despre sport şi mâncare.

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme, anunţă Bazaar US.

Reclamă

Când vine vorba de mâncare, Vera ne-a dat asigurări că nu sare nicio masă. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească. Seara, "o baie foarte fierbinte mă face să uit de toate", recunoaşte Vera.

Încă un lucru important dezvăluit de Vera: nu bea decât apă plată. Cel mai greu i-a fost să renunţe la sucurile acidulate. Toate acestea l-au făcut pe un internaut să rămână cu gura căscată: "Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG".

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și