Închide meniul

"Am fost şocată" Reacţia lui Vera Wang, femeia de 71 de ani care arată ca o adolescentă. Poza postată pe Instagram. "Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG"

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2020, 7:27 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Reclamă
"Am fost şocată" Reacţia lui Vera Wang, femeia de 71 de ani care arată ca o adolescentă. Poza postată pe Instagram. "Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG"

Instagram Vera Wang

Vera Wang are 71 de ani

Ajunsă la 71 de ani, celebra creatoare de modă i-a uimit în mai multe rânduri pe fani, mai ales pentru că în majoritatea pozelor, ea pare a avea vârsta unei adolescente. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am fost şocată. Adevăratul motiv pentru care am postat poza era să pun în evidenţă clema de păr. A trebuit să minimalizez tot ce am purtat pentru a se vedea mai clar accesoriul. Faptul că s-a vorbit despre bustiera atât de mult este o nebunie", a spus Wang, citată de People. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Vera Wang arată incredibil la 71 de ani

Pentru a arăta ca o adolescentă, la 71 de ani, fosta patinatoare ţine cont de nişte principii de viaţă, atunci când vorbim despre sport şi mâncare.

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme, anunţă Bazaar US.

Reclamă
Reclamă

Când vine vorba de mâncare, Vera ne-a dat asigurări că nu sare nicio masă. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească. Seara, "o baie foarte fierbinte mă face să uit de toate", recunoaşte Vera.

Încă un lucru important dezvăluit de Vera: nu bea decât apă plată. Cel mai greu i-a fost să renunţe la sucurile acidulate. Toate acestea l-au făcut pe un internaut să rămână cu gura căscată: "Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG".

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:00

Dinamo – Pelister 34-25! „Dulăii” au dat recital şi au obţinut a treia victorie consecutivă în Liga Campionilor

21:50

LIVE TEXTFCSB – RFS 1-0. GOOOLLL Bîrligea! Campioana României, debut în grupa principală din Europa League

21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

21:15

LIVE SCORERadu Drăguşin, titular în Tottenham – Qarabag! Start întârziat la duelul din Europa League! Ajax – Beşiktaş se dispută ACUM

20:39

FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și