Închide meniul

"Eşti totul pentru mine!" Postarea care a pus pe jar presa internaţională. Femeia are pe deget un inel de peste 600.000 de euro

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2020, 16:02 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Reclamă
"Eşti totul pentru mine!" Postarea care a pus pe jar presa internaţională. Femeia are pe deget un inel de peste 600.000 de euro

Profimedia

Georgina Rodriguez

Ești totul pentru mine”, este mesajul care însoțește imaginea în care Cristiano Ronaldo apare alături de iubita sa. Gestul starului portughez faţă de Georgina Rodriguez a fost interpretat de jurnaliştii spanioli ca fiind unul ce ar pregăti un anunţ cu privire la o eventuală sarcină. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My everything ❤️
A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Cristiano Ronaldo a cumpărat cel mai scump inel de logodnă din lume

Cristiano Ronaldo îşi doreşte să fie primul la toate capitolele. Niciun record nu îi stă în faţă portughezului. Starul lui Juventus a luat decizia să se căsătorească şi a plătit o sumă uriaşă pentru cel mai scump inel de logodnă.

Fotbalistul de 35 de ani a achitat 662.000 de euro pentru inelul cu diamante. Georgina Rodriguez a şi comentat pe contul de instagram al firmei de bijuterii.

Conform specialiştilor de la Gamblingdeals, inelul cumpărat de Ronaldo este cel mai scump dăruit vreodată de un fotbalist. Portarul naţionalei Angliei, Jordan Pickford, era pe primul loc în clasament. Achitase 500.000 de euro pentru bijuteria care a ajuns pe degetul logodnicei Megan Davison.

Cristiano Ronaldo şi Georgina formează un cuplu din 2016. Un an mai târziu, celebrul model dădea naştere unei fetiţe, Alana. Portughezul care a fost cel mai bine plătit jucător din lume în ultimul sezon (86 de milioane de euro) mai are trei copii: Cristiano Jr., Eva şi Mateo.

Reclamă

Cristiano tocmai a atins o bornă uriaşă. A ajuns astfel la 101 goluri înscrise în tricoul naţionalei Portugaliei. Este al doilea jucător din istorie care a marcat mai mult de 100 de reuşite. Mai are nevoie de 9 goluri pentru a-l depăşi pe Ali Daei, care a stabilit recordul după ce a punctat de 109 ori în tricoul Iranului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și