Închide meniul

Biden vs Trump | Răsturnări de situaţie incredibile la alegerile din Statele Unite. Cine a devenit, acum, favorit la câştigarea scrutinului

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2020, 5:56 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Reclamă
Biden vs Trump | Răsturnări de situaţie incredibile la alegerile din Statele Unite. Cine a devenit, acum, favorit la câştigarea scrutinului

ProfimediaImages

Donald Trump şi Joe Biden

Dacă până în luna mai, Trump era considerat favoritul bookmakerilor, lucrurile s-au schimbat de atunci şi adversarul său a primit o cotă de 1.5 pentru accederea la Casa Albă. Au fost unele case de pariuri care, chiar în ultima zi înainte de alegeri, considerau că Biden are 97% şanse să ajungă preşedinte, susţine nytimes.com. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Biden, ultimul favorit al caselor de pariuri la câştigarea alegerilor din Statele Unite

"Chiar dacă Trump a devenit al doilea favorit în mai, asta nu i-a împiedicat pe majoritate pariorilor să plaseze sume mari pe victoria lui", susţine un specialist în pariuri.

Marţi seara, după ce Florida nu i-a adus voturile scontate lui Biden, Trump a redevenit favoritul caselor de pariuri, cu o cotă de 1.5. Atunci, Biden a ajuns chiar şi la o cotă de 6, Trump având 85% şanse de a câştiga scrutinul.

După voturile surpriză primite în Georgia, dar şi în Arizona, Biden a redevenit favorit. Atunci când majoritatea caselor de pariuri au decis să "încheie socotelile" cu alegerile din Statele Unite, Biden avea o cotă de doar 1.2 la înlocuirea lui Trump. 

Conform observatornews.ro, rezultatele parțiale prezentate de CNN anunţă că democratul Joe Biden are 253 voturi în Colegiul Elector, iar Donald Trump 213. Pentru a deveni preşedinte, numărul necesar de voturi este de 270.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și