Închide meniul

Biden vs Trump. Sume uriaşe plasate în timpul alegerilor din Statele Unite. Schimbare totală în cursa dintre cei doi

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2020, 11:57 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Reclamă
Biden vs Trump. Sume uriaşe plasate în timpul alegerilor din Statele Unite. Schimbare totală în cursa dintre cei doi

ProfimediaImages

Donald Trump şi Joe Biden

Iniţial, favorit la câştigarea alegerilor era Trump, cu o cotă de 1.80, un pic mai mică decât a adversarului său (1.90). Între timp, Biden a ajuns la 1.60 şi Trump la 2.20.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Având în vedere că am asistat la această creştere a pariurilor sportive, nu ne-am mira să avem o miză record. Am avut mize de ordinul zecilor de mii, plasate pe un singur pariu", a spus specialistul în pariuri, Alexandru Ghiurcău. 

Joe Biden şi Donald Trump luptă cot la cot pentru postul de preşedinte al Statelor Unite

Într-o proiecție CNN, rezultate parțiale sunt următoarele: Joe Biden are 224 voturi în Colegiul Elector, iar Donald Trump 213.

Pe de altă parte, Trump a ameninţat că va sesiza Curtea Supremă pentru a opri numărătoarea voturilor, reclamând o fraudă. Biden a contraatacat şi a specificat că va lupta împotriva lui Trump la Curtea Supremă, explicând faptul că acuzele ar fi fără precedent.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și