Închide meniul

Biden vs Trump. Sume uriaşe plasate în timpul alegerilor din Statele Unite. Schimbare totală în cursa dintre cei doi

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2020, 11:57 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Biden vs Trump. Sume uriaşe plasate în timpul alegerilor din Statele Unite. Schimbare totală în cursa dintre cei doi

ProfimediaImages

Donald Trump şi Joe Biden

  • Lupta aprigă între Joe Biden şi Donald Trump pentru câştigarea alegerilor din Statele Unite
  • Acuze fără precedent făcute de Trump

Iniţial, favorit la câştigarea alegerilor era Trump, cu o cotă de 1.80, un pic mai mică decât a adversarului său (1.90). Între timp, Biden a ajuns la 1.60 şi Trump la 2.20.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Având în vedere că am asistat la această creştere a pariurilor sportive, nu ne-am mira să avem o miză record. Am avut mize de ordinul zecilor de mii, plasate pe un singur pariu", a spus specialistul în pariuri, Alexandru Ghiurcău. 

Joe Biden şi Donald Trump luptă cot la cot pentru postul de preşedinte al Statelor Unite

Într-o proiecție CNN, rezultate parțiale sunt următoarele: Joe Biden are 224 voturi în Colegiul Elector, iar Donald Trump 213.

Reclamă

Pe de altă parte, Trump a ameninţat că va sesiza Curtea Supremă pentru a opri numărătoarea voturilor, reclamând o fraudă. Biden a contraatacat şi a specificat că va lupta împotriva lui Trump la Curtea Supremă, explicând faptul că acuzele ar fi fără precedent.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Extra • 13 feb., 9:33
FOTO
Rihanna, făcută praf după ce a cântat însărcinată la pauza Super Bowl! ”Cel mai slab din istorie. A jignit jumătate din populație”
Colaj cu Ion Țiriac și Donald Trump
Diverse • 9 feb., 17:37
Cum l-a cunoscut Ion Țiriac pe Donald Trump. Dezvăluiri de senzație ale miliardarului român: „Totul a durat 20 de minute!”
Brittney Griner
Extra • 29 mai, 20:41
Brittney Griner, de 100 de zile într-o închisoare din Rusia. Apel disperat pentru salvarea baschetbalistei din Statele Unite
Joe Biden şi Jill Biden
Diverse • 6 mai, 18:15
Pasiunea ascunsă pe care o are Jill Biden. Joe Biden a recunoscut: „Dorm singur dacă nu fac asta!”
Mikhail Sergachev
Diverse • 28 apr., 9:49
FOTO
Un rus a fost umplut de sânge chiar înainte să se întâlnească cu Joe Biden. Ce s-a întâmplat