Închide meniul

Dezvăluiri cutremurătoare despre atentatul de la Viena. Detalii cu puternic impact emoţional

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2020, 8:48 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Dezvăluiri cutremurătoare despre atentatul de la Viena. Detalii cu puternic impact emoţional

ProfimediaImages

Imagini filmate în urma atentatului de la Viena

Din păcate, vorbim despre o tragedie în care cinci oameni şi-au pierdut viaţa. Alte 15 persoane, între care şi un ofiţer de poliţie, au fost rănite grav. Atenţie, declaraţiile de mai jos pot avea un puternic impact emoţional. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii cutremurătoare despre atentatul de la Viena

"Aveam un coleg care lucra în zona respectivă şi care ne tot trimitea permanent tot felul de poze şi video şi s-a instalat oarecum groaza. Toată lumea îşi întreabă cunoscuţii dacă sunt ok. Nimeni nu se aştepta, aici în Austria şi Viena comunitatea musulmană e foarte bine văzută şi foarte bine tratată. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la un asemenea atac.

A circulat aseară un video care ulterior a fost scos. La un moment dat alerga o femeie cu un copil în braţe şi tipul respectiv trăgea în ea. E groaznic şi e încă sentimentul de teamă, pentru că încă nu au fost prinşi toţi. Unul este închis complet, am înţeles că armata a fost mobilizată.  

Mulţumesc lui Dumnezeu că am plecat din oraş mai devreme, se putea întâmpla oricui. Oraşul era plin, oamenii au ieşit ca pentru o ultimă seară, iar centrul oraşului şi zona respectivă e permanent plină de oameni. În primele minute oamenii nu au realizat ce se întâmplă, ei stăteau şi se uitau. Repet, nimeni nu se aştepta la aşa ceva în Viena. Alergau pe stradă şi îi împuşcau la întâmplare", a spus Constantin Alin, pentru sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și