Închide meniul

Dezvăluiri cutremurătoare despre atentatul de la Viena. Detalii cu puternic impact emoţional

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2020, 8:48 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Dezvăluiri cutremurătoare despre atentatul de la Viena. Detalii cu puternic impact emoţional

ProfimediaImages

Imagini filmate în urma atentatului de la Viena

Din păcate, vorbim despre o tragedie în care cinci oameni şi-au pierdut viaţa. Alte 15 persoane, între care şi un ofiţer de poliţie, au fost rănite grav. Atenţie, declaraţiile de mai jos pot avea un puternic impact emoţional. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii cutremurătoare despre atentatul de la Viena

"Aveam un coleg care lucra în zona respectivă şi care ne tot trimitea permanent tot felul de poze şi video şi s-a instalat oarecum groaza. Toată lumea îşi întreabă cunoscuţii dacă sunt ok. Nimeni nu se aştepta, aici în Austria şi Viena comunitatea musulmană e foarte bine văzută şi foarte bine tratată. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la un asemenea atac.

A circulat aseară un video care ulterior a fost scos. La un moment dat alerga o femeie cu un copil în braţe şi tipul respectiv trăgea în ea. E groaznic şi e încă sentimentul de teamă, pentru că încă nu au fost prinşi toţi. Unul este închis complet, am înţeles că armata a fost mobilizată.  

Mulţumesc lui Dumnezeu că am plecat din oraş mai devreme, se putea întâmpla oricui. Oraşul era plin, oamenii au ieşit ca pentru o ultimă seară, iar centrul oraşului şi zona respectivă e permanent plină de oameni. În primele minute oamenii nu au realizat ce se întâmplă, ei stăteau şi se uitau. Repet, nimeni nu se aştepta la aşa ceva în Viena. Alergau pe stradă şi îi împuşcau la întâmplare", a spus Constantin Alin, pentru sport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și