Închide meniul

Mădălina Ghenea, detalii despre întâlnirea cu Cristiano Ronaldo. "Am stat patru ore cu Ronaldo"

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2020, 6:54 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Reclamă
Mădălina Ghenea, detalii despre întâlnirea cu Cristiano Ronaldo. "Am stat patru ore cu Ronaldo"

ProfimediaImages

Mădălina Ghenea a oferit detalii despre Cristiano Ronaldo

"Am filmat cu el o reclamă pentru un parfum și am rămas cu o impresie excelentă. Este un om de mare caracter, un familist convins. Dacă a încercat să-mi facă avansuri? Nu. Am stat patru ore cu Ronaldo, am filmat tot, iar apoi a plecat imediat. Un adevărat profesionist", spunea Ghenea pentru presa din Italia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce s-a despărţit Boriello de Mădălina Ghenea

Marco Borriello a dezvăluit motivul real pentru care s-a despărţit de superba Mădălina Ghenea, cea cu care s-a iubit cu 7 ani în urmă.

"Nimeni nu a reușit să mă distragă de la fotbal. Ani buni m-am gândit doar la cariera mea și la distracție.

Acum însă, încep să vreau o parteneră stabilă și mulți copii”, a declarat Borriello pentru cronacasocial.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” Vezi toate știrile
Citește și