Închide meniul

Ce a putut să îi spună Elena Ceaşescu lui Ilie Năstase! "Stătea rezemată, avea un batic pe cap. Măi flăcău, unde te grăbești? Ia vino puțin!”

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2020, 6:31 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:42

Reclamă
Ce a putut să îi spună Elena Ceaşescu lui Ilie Năstase! "Stătea rezemată, avea un batic pe cap. Măi flăcău, unde te grăbești? Ia vino puțin!”

Olycom / PUBLIFOTO via Hepta

Nicolae şi Elena Ceauşescu, întâlnire cu Nadia Comăneci

După meci, Ţiriac, Năstase şi jucătorii americani au fost primiţi de Elena şi Nicolae Ceauşescu. ”A respectat protocolul. Ne-a primit după finală, pe noi și pe americani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu mi-am cerut scuze că nu pot să stau prea mult, am ciocnit un pahar și am plecat, că aveam avion spre Barcelona. Unde, la o săptămână distanță, aveam să-l bat pe Smith. Ca să vezi cum e viața!”, a povestit Năstase, pentru gsp.ro.

Ilie Năstase, discuţia secretă cu Elena Ceauşescu

Fiind pe fugă pentru a ajunge la Barcelona, Nasty a fost însă oprit din drum de "o femeie cu un batic pe cap". Era chiar Elena Ceauşescu. 

”Când să ies din sediul CC era o femeie cu batic pe cap, stătea, așa, rezemată de un perete. Măi flăcău, unde te grăbești așa? Ia vino să vorbim puțin!.

Sărut mâna, doamnă! Eu îi răspund că am avion spre Barcelona. Uite, s-au auzit zvonuri că ai vândut meciul americanilor. Dar noi nu credem așa ceva. Tu du-te liniștit că n-o să-ți facă nimeni nimic”, a mai spus Ilie. 

Reclamă

Pe de altă parte, Ion Ţiriac a fost supărat pe prietenul său, pentru că nu a fost la nivelul său obişnuit. 

”Asta este o mare tâmpenie că am vândut meciul. Dar Țiriac era supărat pe mine. Și avea dreptate!”, a încheiat Ilie Năstase. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte Vezi toate știrile
Citește și