Închide meniul

Tratamentul secret al lui Gigi Becali în lupta cu Covid-19. Finanţatorul FCSB, pe perfuzii

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2020, 5:20 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Tratamentul secret al lui Gigi Becali în lupta cu Covid-19. Finanţatorul FCSB, pe perfuzii

Sport Pictures via Hepta

Gigi Becali a apelat la un tratament special

Conform prosport.ro, patronul celor de la FCSB a apelat la o clinică, unde a urmat un tratament cu perfuzii, unul secret. Iniţial, Becali declara că nu se teme de noul coronavirus, dar lucrurile s-au schimbat după ce am ajuns la peste 3.000 de cazuri pe zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ce văd eu pe lumea asta. Uite, medicamente. Nu le mai dă voie să facă Plaquenil. Ia, bă, Plaquenil și cu asta, basta. Dar nu le convine că e prea ieftin și l-au interzis. 

Dar le zic eu: dacă aveți COVID-19, luați Plaquenil și două de zinc și la revedere cu Covidul. Toată lumea e numai pe bani. Ei pentru bani, scot”, spunea Becali, cu două luni în urmă. 

Dumitru Dragomir, detalii despre Gigi Becali

Omul de afaceri a dispărut din viaţa publică de mai mult de două luni, iar Dumitru Dragomir a oferit detalii despre decizia luată de prietenul său. 

"S-a retras din toate activitățile 'copilărești'. Nu mai joacă jocuri de noroc, nu îi mai plac distracțiile. Eu zic că nu a greșit că a luat o astfel de decizie", a spus Dragomir, la Pro X.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
8:43

Salariul uriaş cu care Gigi Becali vrea să-l convingă pe Florin Tănase să revină la FCSB! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu

8:37

Florin Prunea îl laudă pe Gigi Becali pentru ultimul transfer făcut de FCSB: „Foarte bun. Şi eu îl luam”

8:22

Galatasaray începe asaltul pentru transferul lui Ianis Hagi! Ultimele detalii despre mutarea de vis a românului

8:16

Decizia radicală a lui Cosmin Contra după un nou eşec usturător cu Damac!

0:04

Mihai Stoica a dezvăluit planul lui Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor şi pentru noul sezon: „Asta urmăreşte să facă”

23:55 23 mai

VIDEOSuedia – Finlanda 2-1 și SUA – Cehia 0-1 au fost în AntenaPLAY! Rezultatele din sferturile Campionatului Mondial de hochei

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY
Citește și