Închide meniul

Tratamentul secret al lui Gigi Becali în lupta cu Covid-19. Finanţatorul FCSB, pe perfuzii

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2020, 5:20 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Tratamentul secret al lui Gigi Becali în lupta cu Covid-19. Finanţatorul FCSB, pe perfuzii

Sport Pictures via Hepta

Gigi Becali a apelat la un tratament special

Conform prosport.ro, patronul celor de la FCSB a apelat la o clinică, unde a urmat un tratament cu perfuzii, unul secret. Iniţial, Becali declara că nu se teme de noul coronavirus, dar lucrurile s-au schimbat după ce am ajuns la peste 3.000 de cazuri pe zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ce văd eu pe lumea asta. Uite, medicamente. Nu le mai dă voie să facă Plaquenil. Ia, bă, Plaquenil și cu asta, basta. Dar nu le convine că e prea ieftin și l-au interzis. 

Dar le zic eu: dacă aveți COVID-19, luați Plaquenil și două de zinc și la revedere cu Covidul. Toată lumea e numai pe bani. Ei pentru bani, scot”, spunea Becali, cu două luni în urmă. 

Dumitru Dragomir, detalii despre Gigi Becali

Omul de afaceri a dispărut din viaţa publică de mai mult de două luni, iar Dumitru Dragomir a oferit detalii despre decizia luată de prietenul său. 

"S-a retras din toate activitățile 'copilărești'. Nu mai joacă jocuri de noroc, nu îi mai plac distracțiile. Eu zic că nu a greșit că a luat o astfel de decizie", a spus Dragomir, la Pro X.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și