Închide meniul

Dezvăluiri despre relaţia pe care Nadia Comăneci a avut-o cu Nicu Ceauşeşcu. Unde se întâlneau

Antena Sport Publicat: 3 octombrie 2020, 13:45 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Dezvăluiri despre relaţia pe care Nadia Comăneci a avut-o cu Nicu Ceauşeşcu. Unde se întâlneau

Abaca Press / AA via Hepta

Nadia Comăneci

Despre relaţia Nadiei Comăneci cu Nicu Ceauşescu s-au scris multe. Au fost şi voci care au spus că Nadia Comăneci a fost "forţată" să aibă o relaţie cu Nicu Ceauşescu. Adevărul este cu totul altul, după cum spune Ionel Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"O relație între ei a fost. Nu fac eu pe bârfitorul, dar au avut o relație. Dorită, acceptată, nu forțată, cum s-a spus după aia. Nu vreau să intru în amănunte, dar știu că a fost o relație între ei. Ea era chemată de el la Costinești, stăteau într-o vilă. Acolo era fieful lui de vară", a spus Stoica la gsp.ro

Pensia pe care Nadia Comăneci o primeşte de la statul român

Născută pe 12 noiembrie 1961, la Oneşti, Nadia Comăneci a început gimnastica la şase ani, sub îndrumarea lui Bela Karolyi.

Cinci medalii olimpice de aur are în palmares Nadia, la JO din 1976 şi 1980, la care se mai adaugă două titluri mondiale, nouă europene, plus alte numeroase medalii de argint şi bronz.

Pentru performanţele sale, Nadia Comăneci este recompensată lunar de statul român cu 13.149 de lei, adică 3.200 de dolari lunar, scrie Fanatik.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu! Intervenţie uriasă a românului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros Vezi toate știrile
Citește și