Închide meniul

Dezvăluiri despre relaţia pe care Nadia Comăneci a avut-o cu Nicu Ceauşeşcu. Unde se întâlneau

Antena Sport Publicat: 3 octombrie 2020, 13:45 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Dezvăluiri despre relaţia pe care Nadia Comăneci a avut-o cu Nicu Ceauşeşcu. Unde se întâlneau

Abaca Press / AA via Hepta

Nadia Comăneci

Despre relaţia Nadiei Comăneci cu Nicu Ceauşescu s-au scris multe. Au fost şi voci care au spus că Nadia Comăneci a fost "forţată" să aibă o relaţie cu Nicu Ceauşescu. Adevărul este cu totul altul, după cum spune Ionel Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"O relație între ei a fost. Nu fac eu pe bârfitorul, dar au avut o relație. Dorită, acceptată, nu forțată, cum s-a spus după aia. Nu vreau să intru în amănunte, dar știu că a fost o relație între ei. Ea era chemată de el la Costinești, stăteau într-o vilă. Acolo era fieful lui de vară", a spus Stoica la gsp.ro

Pensia pe care Nadia Comăneci o primeşte de la statul român

Născută pe 12 noiembrie 1961, la Oneşti, Nadia Comăneci a început gimnastica la şase ani, sub îndrumarea lui Bela Karolyi.

Cinci medalii olimpice de aur are în palmares Nadia, la JO din 1976 şi 1980, la care se mai adaugă două titluri mondiale, nouă europene, plus alte numeroase medalii de argint şi bronz.

Pentru performanţele sale, Nadia Comăneci este recompensată lunar de statul român cu 13.149 de lei, adică 3.200 de dolari lunar, scrie Fanatik.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și