Închide meniul

Gigi Becali, o nouă reacție vehementă: "Sunt scârbit de tot. Pe mine mă știu 22 de milioane de români"

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2020, 8:09 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Gigi Becali, o nouă reacție vehementă: "Sunt scârbit de tot. Pe mine mă știu 22 de milioane de români"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali

După ce a anunțat în exclusivitate la AntenaSport că a ieșit din viața publică, Gigi Becali pare că nu dă niciun pas înapoi. Patronul FCSB e mai decis ca niciodată să dispară din spațiul public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tată, vă rog din suflet să mă lăsați. Am renunțat până și la televizor, nu mai am. Pentru că sunt scârbit de tot. Cine sunt eu, să salvez lumea? Pe mine mă știu 22 milioane de români.

Nu le pot rezolva problemele tuturor. Am dat «block» tuturor ziariștilor. Vreau să-mi trăiesc viața în liniște. Voi sunteți ultimii cu care mai vorbesc. Vă rog să uitați de mine. Gigi Becali nu mai vă face vouă subiecte. Regret că ajung să anunț prin telefon. Nu vreau să jignesc pe nimeni. Am renunțat la televizor, habar nu am ce se mai petrece”, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.

Dialogul dintre reporterul AntenaSport și Gigi Becali de acum câteva zile

Reporter: Cum vi s-a părut meciul de aseară, România – Irlanda de Nord?

Gigi Becali: Nu știu, nu mă pricep. Eu nu am televizor. Nu mă mai uit la televizor, nu știu despre ce vorbiți. Nu mai vorbesc cu nimeni

Reclamă

Reporter: S-a întâmplat ceva?

Gigi Becali: Nu îmi mai place.

Reporter: Echipa dumneavoastră merge foarte bine, pe placul dumneavoastră…

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: Nu știu, nu mă pricep! Hai, să fii sănătos, nu mă pricep. La revedere.

Zilele trecute, Gigi Becali a fost surprins de cei de la wowbiz ieșind dintr-o bancă, îmbrăcat sport, cu o șapcă pe cap și cu un rucsac în spate.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și