Închide meniul

Cum a reacționat Dan Dragoș Crăciun când a fost surprins de soție la ”păcănele”

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2020, 7:23 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Cum a reacționat Dan Dragoș Crăciun când a fost surprins de soție la ”păcănele”

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Poker

O condamnare pentru trafic de influență l-a împins către o adicție de jocuri de noroc. El a ajuns acum într-un azil de bătrâni, la 67 de ani, susține gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Din naivitate, am crezut într-un moment al vieții mele că e bine ce fac. Faptele pentru care am primit o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare, plus cinci ani sub supraveghere nu le-am comis singur, dar n-am spus nimic. Am luat totul asupra mea, dovedind încă o dată o mare tărie de caracter. 

Am recunoscut, am plătit și, cu ajutorul lui Dumnezeu, am trecut cu bine peste această perioadă foarte grea. Și cei de la probațiune s-au mirat cum am rezistat să nu mai fac nici cea mai mică greșeală, care ar fi activat pedeapsa. Foarte simplu: când am văzut că doi se ceartă, am traversat pe trotuarul de vizavi”, a spus Crăciun. 

”Mi-am pierdut familia. I-am lăsat pe toți să-și vadă de viața lor. Soția e medic în Franța, iar copiii, un băiat și o fată, sunt și ei stabiliți peste hotare, în Franța și în SUA. Am considerat că, dacă am greșit, sunt singurul care trebuie să suporte consecințele. N-am vrut să-i trag în jos, să-i scot din competiția vieții. Nu era normal să-mi bat joc de ei”, a mai spus Crăciun. 

A urmat viciul numit ”păcănele”. Soția a fost cea care l-a surprins pe acesta la jocurile de noroc. Decizia a venit imediat din partea lui. 

Reclamă

”Jucam la "păcănele". A fost ca un refugiu după condamnare. Aveam impresia că astfel mă ascund de lume. Dar nu sunt dependent, dovadă că nu mai am nicio treabă cu ele acum. Pot să trec liniștit pe lângă orice sală cu aparate. Nu mă mai îmbie nimic să intru.

Asta a fost o problemă, că jucam doar într-un anumit sediu. Iar o angajată de acolo m-a pârât nevestei, care m-a prins chiar la aparate. A fost momentul în care i-am spus că drumurile noastre se despart, fiindcă n-o mai puteam privi în ochi. I-am și zis: "Tu n-ai nicio vină, eu sunt cel care trebuie să-și schimbe comportamentul!", a încheiat Crăciun. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și