Închide meniul

Chefi la Cuţite revine în forţă cu sezonul 8! Duelul din Derby de România trece în bucătărie, unde lupta se ascute şi mai mult

Antena Sport Publicat: 21 august 2020, 13:50 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Chefi la Cuţite revine în forţă cu sezonul 8! Duelul din Derby de România trece în bucătărie, unde lupta se ascute şi mai mult

Antena1

Chefi la cuţite revine cu sezonul 8

E derby la cuțite înainte de orice FCSB – Dinamo. Bontea şi Scărlătescu sunt fanii "câinilor roşii", în timp ce Dumitrescu e de parte roş-albaştrilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Auzi, dar Dinamo mai are echipă acum? Într-adevăr, rivalitatea Steaua-Dinamo este cea mai mare. E singurul, sunt singurele meciuri în care chiar îmi luam bătaie. Mă duceam pe stadion”, a fost replica lui Dumitrescu prin care şi-a luat peste picior colegii Chefi.

Scărlătescu a băgat şi bani la Dinamo. S-a înscris în programul Doar Dinamo Bucureşti, menit să salveze echipa din Ştefan cel Mare. 

”Cătălin, nu știu dacă a băgat banii, dar o să cumpăr și eu câteva acțiuni. Doamne ajută! Cine știe, poate iese ceva!”, susţinea Bontea, cu ceva timp în urmă.

Visul fiecărui dinamovist este să aibă un stadion nou. Nimeni nu mai găseşte plăcerea de a merge pe arena din Ştefan cel Mare. Tocmai de aceea, noua conducere spaniolă a luat decizia ca meciurile să se dispute pe Arena Naţională.

Reclamă

”Nu îmi place stadionul, e singurul motiv pentru care nu merg pe stadion”, a spus Bontea.

Chefi la Cuţite, sezonul 8

Când vine vorba de celebra emisiune Chefi la Cuţite, dinamovistul Bontea este şeful. El a câştigat 3 din precedentele 7 ediţii, care au fost, evident, prezentate de Gina Pistol.

Pe de altă parte, Chef Scărlătescu este singurul care va avea o statuie, începând cu sezonul 8, ce va începe în curând pe Antena1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și