Închide meniul

Declaraţia lui Raed Arafat care îl scoate din minţi pe Gigi Becali! "Asta e normalitatea, asta e regula carantinei"

Antena Sport Publicat: 17 august 2020, 8:55 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Declaraţia lui Raed Arafat care îl scoate din minţi pe Gigi Becali! "Asta e normalitatea, asta e regula carantinei"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Raed Arafat

Chiar dacă finanţatorul de la FCSB susţinea că jucătorii se pot antrena la Baza din Berceni, în pofida cazurilor de Covid-19, Arafat susţine că singura soluţie pentru a rezolva o asemenea problemă este carantina. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raed Arafat: Trebuie să stea fiecare persoană separat

"În mod normal, dacă vrem să fim stricţi, adică corecţi, ei ar trebui să stea fiecare în carantină separat de ceilalţi, astfel încât dacă unul dintre ei devine pozitiv, să nu-i infecteze pe ceilalţi. Dar asta trebuie să stabilească DSP-ul, pentru că eu nu ştiu condiţiile lor acolo.

Da, în mod normal, pentru că asta înseamnă carantină, trebuie să stea fiecare persoană separat. Asta e normalitatea, asta e regula carantinei. Dacă jucătorii din cantonament au fost contacţi direcţi cu cei infectaţi, n-ar trebui să mai intre în contact unii cu ceilalţi, pentru că nu se ştie care dintre ei devine pozitiv şi la ce moment. Asta ar fi regula normală. Acum, ce stabileşte DSP-ul, depinde de ei", a spus Arafat, la Fanatik. 

Dacă s-ar instaura carantina la FCSB, atunci echipa ar putea fi OUT din Europa. Primul tur preliminar va avea loc acasă, cu FC Shirak, peste 10 zile. 

"Să facă Arafat ce vrea! Ne luăm după Arafat? Ajungem la balamuc. Stau sute de mii de oameni la plajă. Vii tu acum şi zici că pentru 4 asimptomatici trebuie să stea ceilalţi 25 în carantină. Nu se poate aşa ceva! Noi jucăm fotbal, ne luăm după ei? Nu vezi ca fac totul ilegal, neconstituţional? Stăm după ei? Ne vedem de treaba noastră. Nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, n-au niciun fel de regulă, nimic. La noi oamenii n-au inteligenţă. Sunt 4 jucători, se tratează, ceilalţi joacă fotbal. Lumea nu mai are nicio logică, nici nu pot să comentez. Lasă, mă, că nu stăm după ei, noi mergem să jucăm meciuri. Daca te iei dupa Arafat, distrugi ţara!", a spus Gigi cu ceva timp în urmă. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Darius Olaru a ratat un penalty 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău Vezi toate știrile
Citește și