Închide meniul

Declaraţia lui Raed Arafat care îl scoate din minţi pe Gigi Becali! "Asta e normalitatea, asta e regula carantinei"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 august 2020, 8:55 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Declaraţia lui Raed Arafat care îl scoate din minţi pe Gigi Becali! "Asta e normalitatea, asta e regula carantinei"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Raed Arafat

Chiar dacă finanţatorul de la FCSB susţinea că jucătorii se pot antrena la Baza din Berceni, în pofida cazurilor de Covid-19, Arafat susţine că singura soluţie pentru a rezolva o asemenea problemă este carantina. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raed Arafat: Trebuie să stea fiecare persoană separat

"În mod normal, dacă vrem să fim stricţi, adică corecţi, ei ar trebui să stea fiecare în carantină separat de ceilalţi, astfel încât dacă unul dintre ei devine pozitiv, să nu-i infecteze pe ceilalţi. Dar asta trebuie să stabilească DSP-ul, pentru că eu nu ştiu condiţiile lor acolo.

Da, în mod normal, pentru că asta înseamnă carantină, trebuie să stea fiecare persoană separat. Asta e normalitatea, asta e regula carantinei. Dacă jucătorii din cantonament au fost contacţi direcţi cu cei infectaţi, n-ar trebui să mai intre în contact unii cu ceilalţi, pentru că nu se ştie care dintre ei devine pozitiv şi la ce moment. Asta ar fi regula normală. Acum, ce stabileşte DSP-ul, depinde de ei", a spus Arafat, la Fanatik. 

Dacă s-ar instaura carantina la FCSB, atunci echipa ar putea fi OUT din Europa. Primul tur preliminar va avea loc acasă, cu FC Shirak, peste 10 zile. 

"Să facă Arafat ce vrea! Ne luăm după Arafat? Ajungem la balamuc. Stau sute de mii de oameni la plajă. Vii tu acum şi zici că pentru 4 asimptomatici trebuie să stea ceilalţi 25 în carantină. Nu se poate aşa ceva! Noi jucăm fotbal, ne luăm după ei? Nu vezi ca fac totul ilegal, neconstituţional? Stăm după ei? Ne vedem de treaba noastră. Nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, n-au niciun fel de regulă, nimic. La noi oamenii n-au inteligenţă. Sunt 4 jucători, se tratează, ceilalţi joacă fotbal. Lumea nu mai are nicio logică, nici nu pot să comentez. Lasă, mă, că nu stăm după ei, noi mergem să jucăm meciuri. Daca te iei dupa Arafat, distrugi ţara!", a spus Gigi cu ceva timp în urmă. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și