Închide meniul

GALERIE FOTO | Iubita lui Cristiano Ronaldo atrage toate privirile! Cum a apărut Georgina Rodriguez pe iahtul de milioane de lire al portughezului

Antena Sport Publicat: 14 august 2020, 19:30 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
GALERIE FOTO | Iubita lui Cristiano Ronaldo atrage toate privirile! Cum a apărut Georgina Rodriguez pe iahtul de milioane de lire al portughezului

profimediaimages

Cristiano Ronaldo şi iubita sa, Georgina Rodriguez

După un sezon în care a câştigat titlul în Serie A cu Juventus, Ronaldo a plecat în vacanţă alături de jumătatea sa cu care este deja împreună de patru ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superstarul portughez de 35 de ani şi-a etalat fizicul impresionant. Totuşi, toate privire au fost aţintite către iubita sa, Georgina, de 26 de ani.

Într-un costum de baie negru, aceasta nu a părut că are vreo problemă în a-şi arăta formele în timp ce se plimba pe puntea iahtului. 

Reclamă
Reclamă

Cuplul s-a aventurat chiar şi către o baie în Riviera franceză, purtând ochelari de snorkeling.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:09

Andrea Compagno, sfat pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK! În ce relații a rămas cu roș-albaștrii: „Nu vrea să pară că plâng!”

14:04

Dinamo vrea să vândă toate biletele de la derby-ul cu FCSB din etapa 13, de pe Arena Naţională. „Suntem încrezători că putem”

13:33

Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva

13:31

„Meciul carierei!” Anna Blinkova, copleșită de emoții după ce i-a cedat doar trei game-uri Simonei Halep la Hong Kong

13:17

Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă

12:48

Sun Yingsha, gata să scrie istorie în tenisul de masă, în AntenaPLAY. E aproape de o performanţă spectaculoasă

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și