Închide meniul

Ce lovitură pentru Ionuţ Negoiţă. A achiziţionat platforma IMGB şi vrea să demoleze toate halele

Antena Sport Publicat: 7 august 2020, 5:56 / Actualizat: 7 decembrie 2022, 17:54

Reclamă
Ce lovitură pentru Ionuţ Negoiţă. A achiziţionat platforma IMGB şi vrea să demoleze toate halele

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ionuţ Negoiţă a dat lovitura

Ionuţ Negoiţă a dat o veritabilă lovitură în afaceri. Finanţatorul de la Dinamo ar fi achiziţionat platforma IMGB – Întreprinderea de mașini grele București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pare că Negoiţă are în plan să demoleze toate halele, IMGB având pierderi de 25 de milioane de euro, în 2019.

Ionuţ Negoiţă. a achiziţionat platforma IMGB

„IMGB devine istorie. Ionuț Negoiță i-a pregatit alt destin! Cu o pierdere de peste 25 de milioane de lei în 2019, DOOSAN a decis (în decembrie 2019) să pună lacătul pe ultima redută a industriei românesti de echipamente grele.

Între timp, conform unor unor surse foarte credibile, Ionuț Negoiță (patronul Dinamo București) a bătut palma pentru achiziționarea colosului industrial.

Informația i-a scăpat lui Cătălin Grigore, managerul Sud Rezidențial, într-un notariat din Popești-Leordeni. În discuția telefonică pe care o purta, omul nr. 1 din vânzările de imobiliare ale Capitalei a afirmat că bossul de la RIN va demola halele existente. 

Reclamă

În locul lor urmează să-ți facă prezența mai multe ansambluri rezidențiale. Astfel, întregul proiect se va alinia la trendul impus in Popești-Leordeni si Metalurgiei, la final rezultând un adevarat oraș în… oras. 

Urmează să vedem după ce reguli se va construi, dacă se vor respecta normele de urbanism legale sau dacă va fi urmat modelul haotic, administrat de primarul Petre Iacob in Popești-Leordeni!”, a scris Ovidiu Titi Ciutescu pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și