Închide meniul

Ce lovitură pentru Ionuţ Negoiţă. A achiziţionat platforma IMGB şi vrea să demoleze toate halele

Antena Sport Publicat: 7 august 2020, 5:56 / Actualizat: 7 decembrie 2022, 17:54

Reclamă
Ce lovitură pentru Ionuţ Negoiţă. A achiziţionat platforma IMGB şi vrea să demoleze toate halele

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ionuţ Negoiţă a dat lovitura

Ionuţ Negoiţă a dat o veritabilă lovitură în afaceri. Finanţatorul de la Dinamo ar fi achiziţionat platforma IMGB – Întreprinderea de mașini grele București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pare că Negoiţă are în plan să demoleze toate halele, IMGB având pierderi de 25 de milioane de euro, în 2019.

Ionuţ Negoiţă. a achiziţionat platforma IMGB

„IMGB devine istorie. Ionuț Negoiță i-a pregatit alt destin! Cu o pierdere de peste 25 de milioane de lei în 2019, DOOSAN a decis (în decembrie 2019) să pună lacătul pe ultima redută a industriei românesti de echipamente grele.

Între timp, conform unor unor surse foarte credibile, Ionuț Negoiță (patronul Dinamo București) a bătut palma pentru achiziționarea colosului industrial.

Informația i-a scăpat lui Cătălin Grigore, managerul Sud Rezidențial, într-un notariat din Popești-Leordeni. În discuția telefonică pe care o purta, omul nr. 1 din vânzările de imobiliare ale Capitalei a afirmat că bossul de la RIN va demola halele existente. 

Reclamă
Reclamă

În locul lor urmează să-ți facă prezența mai multe ansambluri rezidențiale. Astfel, întregul proiect se va alinia la trendul impus in Popești-Leordeni si Metalurgiei, la final rezultând un adevarat oraș în… oras. 

Urmează să vedem după ce reguli se va construi, dacă se vor respecta normele de urbanism legale sau dacă va fi urmat modelul haotic, administrat de primarul Petre Iacob in Popești-Leordeni!”, a scris Ovidiu Titi Ciutescu pe Facebook.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:01

Ce a postat Florinel Coman după PAOK-FCSB, 0-1. Fostul atacant al roş-albaştrilor s-a uitat la meciul de la Salonic

11:51

Iga Swiatek a anunţat despărţirea de antrenorul care a adus-o pe locul 1 mondial

11:15

Basarab Panduru, mesaj dur pentru Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Potolește-te odată!”

11:14

FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei

11:11

Marian Barbu, criticat că nu a oprit meciul Real Sociedad – Anderlecht. Scandal de proporţii în Europa League

10:58

Rio Ave – Famalicao LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 6 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!”
Citește și