Închide meniul

Ce a putut să facă Sergiu "Călăreţul" cu suma importantă de bani donată de români. Moroşanu l-a ajutat să-şi ia o casă

Antena Sport Publicat: 6 august 2020, 17:38 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Ce a putut să facă Sergiu "Călăreţul" cu suma importantă de bani donată de români. Moroşanu l-a ajutat să-şi ia o casă

Cătălin Moroşanu Facebook

Moroşanu l-a ajutat pe Sergiu

Cătălin Moroşanu a strâns cu ajutorul românilor 42.000 de euro. 37.000 de euro au fost investite într-o casă, iar alte 5.000 i-au rămas acestuia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă lumea s-ar fi gândit că acesta va cheltui banii pe lucruri imperios necesare, acesta a preferat să îşi ia o maşină, susţine psnews.ro. Mai mult, acesta a condus-o fără permis şi s-a ales şi cu un dosar penal. 

Moroşanu l-a ajutat pe călăreţul Sergiu să se angajeze

După ce a primit o casă și 5000 de euro din partea lui Moroșanu, Sergiu a fost ajutat să se angajeze de luptătorul din Iași. Cătălin a reușit să îi schimbe viața total acestuia, cu ajutorul oamenilor care îl admiră și l-au ajutat cu acest caz.

După ce a strâns o sumă impresionantă din donații, Moroșanu i-a cumpărat o casă lui Sergiu, în care acesta s-a mutat cu familia sa. Mai mult, i-a lăsat în cont și 5000 de euro.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipele de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și