Închide meniul

Anamaria Prodan, prima reacţie după ce a fost surprinsă îmbrăţişându-se cu Ruben Albes

Dan Roșu Publicat: 31 iulie 2020, 9:43 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Anamaria Prodan, prima reacţie după ce a fost surprinsă îmbrăţişându-se cu Ruben Albes

captură Digisport

Anamaria Prodan, în braţele lui Ruben Albes

Ea s-a apărat după ce a fost acuzată că ar fi încălcat regulile din protocolul medical stabilit de LPF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: Se terminase meciul de 30 de minute. Toată lumea a plecat

"Se terminase meciul de 30 de minute. Toată lumea a plecat. A rămas antrenorul ca să discute cu mine și prietenii. Jucătorii plecaseră din stadion. Vedeți pe cineva la stadion? 

Nu era nimeni! Eu zic că nu sunt pasibilă de amendă! Nu am coborât acolo când erau jucători pe teren sau când jucătorii erau la vestiar. Toată lumea plecase! Nu era nimeni la stadion și avem toți testele făcute.

Era vorba de o bucurie mare și de mândrie. Lumea zicea că «Anamaria a distrus Sibiul, Anamaria l-a dat afară pe Miriuță și a adus un no name de pe stradă, cu bluza deschisă până la buric».Noi nu am ajuns să-i învățăm pe spanioli să se îmbrace! 

Mi-a fost greu să îi explic de ce a fost această răutate la adresa lui. În Spania nu e așa, lumea te judecă după ce faci pe teren. El era în România de câteva ore și lumea zicea că e penibil, că nu are legătură cu fotbalul și că e Enrique Iglesias", a spus Anamaria Prodan, la Digi 24. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și