Închide meniul

Pieter a împuşcat mortal doi hoţi care jefuiau o biserică. Decizia luată de oamenii legii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2020, 9:04 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Pieter a împuşcat mortal doi hoţi care jefuiau o biserică. Decizia luată de oamenii legii

Twitter

Pieter van der Westhuizen a împuşcat doi oameni

La slujbă era prezent şi Pieter. Totul s-a petrecut în Wierdapark, lângă Pretoria (Africa de Sud). Trei oameni au pătruns în biserică şi, după ce i-au pus pistolul la cap pastorului, i-au zis să le dea toţi banii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pieter van der Westhuizen a împuşcat mortal doi hoţi

Pieter, cu o carieră de 13 ani în Poliţie, nici nu a stat pe gânduri. A scos arma şi a tras în direcţia atacatorilor. Pe doi dintre ei i-a împuşcat mortal, iar al treilea a fugit. 

Acesta a fost anchetat, dar oamenii legii au luat hotărârea că Pieter s-a aflat în legitimă apărare, salvând viaţa celor aflaţi la slujbă. Astfel, el nu a fost acuzat de crimă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și