Închide meniul

Confesiunea dureroasă a milionarului care s-a vindecat de Covid-19: "Virusul a fost dur cu corpul meu! Nu puteam respira"

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2020, 15:03 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Confesiunea dureroasă a milionarului care s-a vindecat de Covid-19: "Virusul a fost dur cu corpul meu! Nu puteam respira"

Captură Instagram

Grigor Dimitrov

Sunt norocos că am putut juca din nou pentru că virusul a fost foarte dur cu corpul meu. Am stat o lună în casă și am trecut prin toate simptomele. Nu puteam respira, mă simțeam foarte rău, eram mereu obosit și nu aveam nici gust, nici miros. Am pierdut trei kilograme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dimitrov: "E o provocare să stai 20 de zile în casă"

E o provocare să stai 20 de zile închis în casă. Îți trec multe lucruri prin cap. Oricât de tare ai fi, nu ai cum să nu ai gânduri negative. Ai de depășit situații ciudate, dar dacă ești bine din punct de vedere fizic și mental ajută. Trebuie să fim precauți și să luăm toate măsurile de care e nevoie pentru ca acest virus să dispară cât mai repede", a spus Dimitrov pentru Tennis Majors. 

Grigor Dimitrov este primul sportiv important din tenisul mondial confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Vestea a venit ca un șoc pentru fanii acestui sport.

Dimitrov a participat un turneu amical organizat de Novak Djokovic în Belgrad, capitala Serbiei, la mijlocul lunii iunie. De asemenea, el a fost prezent și la Zadar pentru o altă competiție amicală.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:17

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

0:05

Borussia Dortmund – Real Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Se scrie istorie, pe Wembley, în finala Champions League. Echipele probabile

23:18 31 mai

Gigi Becali a RENUNŢAT definitiv la transferul lui Alex Chipciu! Mihai Stoica a confirmat. Ce s-a întâmplat la negocieri

22:50 31 mai

Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce! Cât va câştiga portughezul în Turcia

22:44 31 mai

Negocierile dintre Adi Popa şi şefii lui CSA Steaua au picat! „Motoreta”, pe picior de plecare din Ghencea

22:13 31 mai

Iga Swiatek, calificare fără emoţii în optimile de la Roland Garros chiar de ziua ei! Rezultatele zilei de pe tabloul feminin

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și