Închide meniul

Confesiunea dureroasă a milionarului care s-a vindecat de Covid-19: "Virusul a fost dur cu corpul meu! Nu puteam respira"

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2020, 15:03 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Confesiunea dureroasă a milionarului care s-a vindecat de Covid-19: "Virusul a fost dur cu corpul meu! Nu puteam respira"

Captură Instagram

Grigor Dimitrov

Sunt norocos că am putut juca din nou pentru că virusul a fost foarte dur cu corpul meu. Am stat o lună în casă și am trecut prin toate simptomele. Nu puteam respira, mă simțeam foarte rău, eram mereu obosit și nu aveam nici gust, nici miros. Am pierdut trei kilograme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dimitrov: "E o provocare să stai 20 de zile în casă"

E o provocare să stai 20 de zile închis în casă. Îți trec multe lucruri prin cap. Oricât de tare ai fi, nu ai cum să nu ai gânduri negative. Ai de depășit situații ciudate, dar dacă ești bine din punct de vedere fizic și mental ajută. Trebuie să fim precauți și să luăm toate măsurile de care e nevoie pentru ca acest virus să dispară cât mai repede", a spus Dimitrov pentru Tennis Majors. 

Grigor Dimitrov este primul sportiv important din tenisul mondial confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Vestea a venit ca un șoc pentru fanii acestui sport.

Dimitrov a participat un turneu amical organizat de Novak Djokovic în Belgrad, capitala Serbiei, la mijlocul lunii iunie. De asemenea, el a fost prezent și la Zadar pentru o altă competiție amicală.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 Vezi toate știrile
Citește și