Închide meniul

Declaraţia despre Michael Schumacher care ne face pe toţi să sperăm! "L-am văzut săptămâna trecută. Sper ca toată lumea să-l vadă cât mai curând"

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2020, 14:46 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Declaraţia despre Michael Schumacher care ne face pe toţi să sperăm! "L-am văzut săptămâna trecută. Sper ca toată lumea să-l vadă cât mai curând"

Profimediaimages

Michael Schumacher se află încă în stare critică

Jean Todt, bunul prieten al lui Michael Schumacher, a anunţat că i-a făcut o nouă vizită septuplului campioan mondial de Formula 1. El a făcut o declaraţie dătătoare de speranţe. "Sper ca toată lumea să îl vadă în curând".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Este un luptător. Sper ca toată lumea să-l vadă cât mai curând. Pentru asta, el și familia lui muncesc împreună zi de zi”, a spus Todt.

Todt, care era director sportiv la Ferrari în perioada în care Schumacher a câştigat cinci din cele şapte titluri mondiale din carieră, este un apropiat al germanului.

Felipe Massa l-a vizitat recent pe Michael Schumacher

Felipe Massa l-a vizitat recent pe fostul său coleg de la Ferrari şi a susţinut că starea acestuia este una complicată.

"Ştiu cum se simte, am informaţii. Relaţia noastră a fost mereu una apropiată. Cu soţia sa, Corinna, n-am fost la fel de apropiaţi pentru că venea rar la curse.

Reclamă
Reclamă 4

Cred că cel mai important lucru de ştiut în acest moment este că situaţia ei nu e una uşoară. Trebuie să îi respectăm decizia şi să nu divulgăm informaţii. Cine sunt eu să nu respect asta?", a spus Massa.

Pe 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

Reclamă
Recomandări

Cum crezi că se va încheia meciul Virtus - FCSB, din Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani i-a cerut Louis Munteanu pentru a veni la FCSB: „O să facem asta dacă ne calificăm în Ligă”

23:35

Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Wimbledon! S-a definitivat tabloul sferturilor de finală la Grand Slam-ul londonez

23:05

Gigi Becali l-a făcut praf pe finul său, Cristi Borcea: „Dacă făceam ce au făcut el cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum”

22:54

„La 30 de ani, să spună mama..” Gigi Becali, replică pentru Denis Alibec după ce mama jucătorului a ieșit la atac

22:34

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică”! Detaliile mutării

22:13

VIDEOFlorinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Qatarezii i-au dedicat un material de senzație lui „Mbappe de România”

1 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 2 FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el 3 FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania 4 EXCLUSIVCinci echipe din Liga 1 au interdicţie la transferuri! CFR Cluj, probleme înainte de startul noului sezon 5 Regele unei țări ploioase! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Marii Britanii 6 Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş, suspendaţi de UEFA! Lovitură pentru FCSB înainte de startul preliminariilor Champions League
Citește și