Închide meniul

Declaraţia despre Michael Schumacher care ne face pe toţi să sperăm! "L-am văzut săptămâna trecută. Sper ca toată lumea să-l vadă cât mai curând"

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2020, 14:46 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Declaraţia despre Michael Schumacher care ne face pe toţi să sperăm! "L-am văzut săptămâna trecută. Sper ca toată lumea să-l vadă cât mai curând"

Profimediaimages

Michael Schumacher se află încă în stare critică

Jean Todt, bunul prieten al lui Michael Schumacher, a anunţat că i-a făcut o nouă vizită septuplului campioan mondial de Formula 1. El a făcut o declaraţie dătătoare de speranţe. "Sper ca toată lumea să îl vadă în curând".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Este un luptător. Sper ca toată lumea să-l vadă cât mai curând. Pentru asta, el și familia lui muncesc împreună zi de zi”, a spus Todt.

Todt, care era director sportiv la Ferrari în perioada în care Schumacher a câştigat cinci din cele şapte titluri mondiale din carieră, este un apropiat al germanului.

Felipe Massa l-a vizitat recent pe Michael Schumacher

Felipe Massa l-a vizitat recent pe fostul său coleg de la Ferrari şi a susţinut că starea acestuia este una complicată.

"Ştiu cum se simte, am informaţii. Relaţia noastră a fost mereu una apropiată. Cu soţia sa, Corinna, n-am fost la fel de apropiaţi pentru că venea rar la curse.

Reclamă
Reclamă 4

Cred că cel mai important lucru de ştiut în acest moment este că situaţia ei nu e una uşoară. Trebuie să îi respectăm decizia şi să nu divulgăm informaţii. Cine sunt eu să nu respect asta?", a spus Massa.

Pe 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

Reclamă
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:11

LIVE TEXTSpania – Germania 1-1. Florian Wirtz a egalat în ultimele minute! Dani Olmo deschisese scorul

21:10

Portugalia – Franţa LIVE TEXT, ora 22:00. Duel stelar între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe! Echipele de start

20:40

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimi la Wimbledon după un „thriller” de 5 seturi cu Frances Tiafoe!

20:32

Farul, victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua! Echipa lui Gică Hagi, „repetiţie” perfectă înainte de startul sezonului

20:08

„Nu va fi simplu!” Avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonului! Mesajul clar al lui Florin Prunea

19:34

Bernadette Szocs – Miyu Nagasaki, LIVE VIDEO (09:00), în AntenaPLAY! „Bernie” luptă pentru sferturi la WTT Star Contender Bangkok

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și